Gal kas galite pasakyti kokios tiksliai turi buti spyruokles pas mane. 91 metu 1.9 пев 45 kW. Manoji labai jau kietai vaziuoja is pradziu galvojau kad normalu bet kai pavazinejau su golffu tai net tas daug minksciau vaziuoja. Kas daryt keist ar taip turi but? Aciu uz ats.
siaip kas del spiruokliu tai turetu buti masina minkstesne uz standartini golfa, nebent pastave kazkas daryta. reikai ziureti. o kas del ziedo prie kolektoriaus nelabai isivaizduoju apie ka sneki:)
Važineju Renault Laguna mk2 Renault Espace 98` 2.0L (kazkur Lietuvoj) o skraidžiau su R19 93` ph2 1.8 16V Sidabrine (Parduota) +37060604866 http://www.darlina.lt R19klubo nariams nuolaidos Ieskokit manes adresu ell-bee@r19klubas.lt
Nu uzsale tai tikrai ne masina stovi garaze + 23. Bet manau kad pas mane ikistis spyruokles ne tos as kai nusipirkau и uvo priekis iskeltas tai as ir gala pakeliau.Galas aisku perkeltas bet priekis kodel kietas paziurekit kada pas save kiek ratu spyruoklese pas mane 7
O kaip kokybe?Nes vieni zinau kur daro,bet visi peikia sake luzta labai greitai..Kokia kaina mazdaug?Man reikia kietu,ir kad 16v ant zemes pasodintu...Su masina bus megejiskam ziede vaziuojama
Kompiuterinė diagnostika klubo nariams Vilniuje. ------------------------------------------------------ BMW E90 Renault Megane Coupe 2.0 16V (ex) MB (ex) Renault 19 Ph2 16V (ex) Renault 19 Ph2 1.7 (ex)