ArasZ rašė:Taigi vat turiu klausimeli, pas mane atsidarineja tik priekines dureles ir bagazine, laidai i galines dureles yra isvesti [bent jau kazkokie buvo kai isardziau] taigi kai atrakineju dureles [keleivio pusesnes vairuotojo buvo prasukineta spynele jau pries pirkima tik vis nera laiko pasikeis ] nuspaudziu atrakinimo knopke ir atsirakina vairuotojo puses dureles ir bagazine, o galines bando kazka daryt truputi pakyla ir staigiai nusileidzia knopkes. taigi kas yra? ir isvis ar jos turi atsidarinet ? gal itakos turi prasukta vairuotojo spynele ? ka tikrint ka daryt ?
aciu ir atsiprasau jei apie tai buvo kalbeta.
ZeroDivide rašė:ArasZ rašė:Taigi vat turiu klausimeli, pas mane atsidarineja tik priekines dureles ir bagazine, laidai i galines dureles yra isvesti [bent jau kazkokie buvo kai isardziau] taigi kai atrakineju dureles [keleivio pusesnes vairuotojo buvo prasukineta spynele jau pries pirkima tik vis nera laiko pasikeis ] nuspaudziu atrakinimo knopke ir atsirakina vairuotojo puses dureles ir bagazine, o galines bando kazka daryt truputi pakyla ir staigiai nusileidzia knopkes. taigi kas yra? ir isvis ar jos turi atsidarinet ? gal itakos turi prasukta vairuotojo spynele ? ka tikrint ka daryt ?
aciu ir atsiprasau jei apie tai buvo kalbeta.
Tikriausiai kažkuris iš valdančių motoriukų iš vietos pastumtų bus. Nes pas mane kai sudėti iš senukų, tai kartais pasislenka važinėjant per Kauno gatves nuo kratymo ir į kažkurią pusę iki galo nedaeina. Reakcija tokia pati, kaip pas tave būna. O jei pašoka ir nusileidžia, tai gale tikrai yra centrinis. Nu dar gali būt blokas pats parėjęs valdymo, bet abejočiau. Užrudiję nebus, jei pakyla ir nusileidžia. Kai užrudyje tai tiesiog nedaslenka iki galo.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių