Variklio beda????

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Variklio beda????

Standartinė Kazzzkas » Pen, 2009-Bal-10 19:00

Sveiki! Senokai cia buvau, vadinasi, masinytei viskas puiku!:D Taciau siand po darbo isedu i auto, buvau lb nervuotas, pavarges, darbe sugadino nuotaika...kuriu, kaip visada pastaraji men., is pirmo karto neuzsikuria, is antro gan lengvai, tad is pirmo kurdamas susinervinau ir kaliau stiprokai per gazo pedala - neuzsikure!:) Is antro karto uzsikure, bet...masina pradejo drebeti, lyg zvake viena nedirbtu..be to, ziuriu, is keleivio puses is po kapoto dumelis eina...staigiai uzgesinau, atidarau kapota, ties antra zvake purslu pritiske...nuimu laida, zvake vos laikosi(jau buvo kelis kartus, kad ta zvake vis atsilaisvina), tai nuimu zvake, ji svari, grazi...is skyles eina dumas...vel idedu, prisuku...kuriu,sunkokai, bet kuriasi, po truputi pradeda drebeti...bet dumas is po kapoto vel eina, paziuriu ant ijungtos, dumas is po variklio apacios eina...sunku iziureti net is kur...bet toks lyg degesiu kvapo...pakeiciu i sena tureta vake, tas pats
Tad mieli kolegos, noriu Jusu paklausti, kas cia gali buti per bedele??? ar cia parejo kokia tarpine, ar cilindras uzlinko, ar koks velnias?? pagal tokius pozymius, kas gali buti, ir kiek gali kainuoti remontas, kaip Jus manote???Gal kam buvo panasiai? padekit! aciu!
R19, 1993m., 1721cm3, automatas
Kazzzkas
Stebetojas

Standartinė Paparaci » Pen, 2009-Bal-10 21:27

mazokai simptomu kad sprest manyciau. reik bent suziuret ish kur dumai :) shauk po svenciu pas r19 myletojus ir sutvarkys :)

http://r19klubas.smail.lt/forum/viewtopic.php?t=7152
Vartotojo avataras
Paparaci
Draugas

Standartinė andrius t » Šeš, 2009-Bal-11 15:50

jei uzkurinedamas numynei gaza, gal uzpyle kokia zvake ir tiek...
andrius t
Draugas

Standartinė Kazzzkas » Sek, 2009-Bal-12 21:40

andrius t rašė:jei uzkurinedamas numynei gaza, gal uzpyle kokia zvake ir tiek...

negražus žodis iš f raidės, butent tai ir dariau, sakau, kurdamas kaliau per gaza stipriai...
bet kodel eina dumas is kitos puses variklio, lyg is apacios, is to krasto, kur sunku suprasti, i kebulo puse...ne tik is zvakes...ar nebus galva pramusta??? ir kiek kainuotu db?
ir ka daryti tokiu atveju, jei tai tik tera uzpylimas zvakes???ir jei ikisus kita zvake, sena, sriegis viskas kai pir tinka, tik lb jau lengvai prisiverzia...
aciu visiems uz pagalba...
Kazzzkas
Stebetojas

Standartinė ZeroDivide » Pir, 2009-Bal-13 08:31

Nu tas dūmas tai eina pro kur suranda tarpą. Pas mane, kai užpyliau žvakes, ėjo per oro filtrą. Užtraukiau ir vsio. Prasivažiuoja šiaip. Gali visas žvakes išsisukt, viena kažkuri bus pajuodus arba šlapia. Pas mane buvo net kelios užlietos, tai net nesikūrė ;)
Renault 19 1.7l phII 1994 sidabrinis sedanas - out of business.
Renault Megane 1.6 16v 1999 mƫlynas coupe
ZeroDivide
Draugas

Standartinė Kazzzkas » Pir, 2009-Bal-13 10:58

ZeroDivide rašė:Nu tas dūmas tai eina pro kur suranda tarpą. Pas mane, kai užpyliau žvakes, ėjo per oro filtrą. Užtraukiau ir vsio. Prasivažiuoja šiaip. Gali visas žvakes išsisukt, viena kažkuri bus pajuodus arba šlapia. Pas mane buvo net kelios užlietos, tai net nesikūrė ;)

Pas mane tai zinau kuri pramusta, nes aplink buvo siek tiek purslu..nuemiau laida, ziuriu zvake slapia, atsisukus...
Tai ka, reikia nusipirkti kita zvake ir stipriai prisukti..ir viskas gal bus gerai...nes neturejau tuo momentu zvakiu rakto, tai sena zvake ranka kiek prisukau, tai uzsikure, viskas gerai, bet dumelis eiti pradejo is variklio vistiek.(gal del to, kad nepriverzta zvake???)....O siaip sriegis lyg neismaltas...prisisuka...
Kazzzkas
Stebetojas

Standartinė Kazzzkas » Sek, 2009-Bal-19 17:24

Ispresta! :)
Kazzzkas
Stebetojas

Standartinė ArasZ » Sek, 2009-Bal-19 19:31

Jo man irgi buvo zvakes uzsipylusios, dumelis ejo ir karbo, bet issukau zvakes ir palikau 30min kad isgaruotu, veliau viskas dyrbo ir dyrba iki siol :)
Vartotojo avataras
ArasZ
Stebetojas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių