ata rašė:pilu 10w40 pusiau sintetinius tepalus.variklio dangtelio tarpine pakeista, ausinimo sistema sutvarkyta viskas idealu. pamynus daugiau kilometru tepalo lygis pamazeja.niekur nebega ant karterio dugno irgi nera tepalo.degina variklis tepalus ar kas gali buti?
limulus rašė:As kai tepalus keiciau tai litra sintetikos supiliau ir likusi kieki pusiau sintetikos dapyliau.
wateris rašė:<..>o kas del sintetiku tai 16v ir priklauso pusiau sintetika :] ty 10w40, buna pilnai sintetiniu 10w...<..>
2SHAE rašė:wateris rašė:<..>o kas del sintetiku tai 16v ir priklauso pusiau sintetika :] ty 10w40, buna pilnai sintetiniu 10w...<..>
o jei kompensatoriai tarska?
rwt rašė:ata, zinok nebrangus tie ziedai komplektas apie ~60lt, tik kad va darbas brangus, nebent klubo garaze tvarkytum. Seip nera labai blogai kai padyla ziedai, tik kad kompresija sumazeja ir masina maziau traukia ir ta tepala pilt pastoviai kas 1k km uzknisa.
ata rašė:kas uzsiimtu pakeisti tepalinius ziedus? kad viskas stabiliai veiktu. kiek man tai kainuotu?ir ar tikrai ziedai..nes jokio kvapo nesijaucia viskas graziai dirba dumu nemeta.tik kad tepala valgo.ir su tais ziedais kiek dilof..isardyti visa varikli,keist galvos tarpine,slifuoti galva,keisti indeklus,poliruoti alkunini..eina nah negera darosi pagalvojus.verciau jau tepala pilsiu ir vazinesiu kol detonuos mano renius kaip wateris sako =D
ata rašė:kas uzsiimtu pakeisti tepalinius ziedus? kad viskas stabiliai veiktu. kiek man tai kainuotu?ir ar tikrai ziedai..nes jokio kvapo nesijaucia viskas graziai dirba dumu nemeta.tik kad tepala valgo.ir su tais ziedais kiek dilof..isardyti visa varikli,keist galvos tarpine,slifuoti galva,keisti indeklus,poliruoti alkunini..eina nah negera darosi pagalvojus.verciau jau tepala pilsiu ir vazinesiu kol detonuos mano renius kaip wateris sako =D
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių