mqrius rašė:ir galetum aprasyti savo renuka issamiau nes neina cia suprast ka sneki
o galimybiu visokiu gali buti cia nepaziurejes neatspesi
mqrius rašė:Visi renuki sunkiai kuriasi esant saltam automobiliui. o kodel tai nezinau speju kad nespeja siurbliukas sukelti slegio kuro sistemoje.
Vilkas rašė:PRIE KO CIA METAI
pas mane 94 metu buvo 1.7 korbas galiu net nufotkint jai netikit
Vilkas rašė:PRIE KO CIA METAI
be to turiu originalia atsauga karteriuj nuo renuko, tiesa neprisiruosiu paziuret ar tinka 16v modeliuj. o jus kazkur kliedejot kad nejna apsaugos.
P.S. nuimk paskirstitojo kibirgsties dangteli, gal ten pazaliaves priauges s visokio del to gali trukciot.
pavalyk jai viduj negrazu gal pades, o jai tikrai bus negrazu nusipirksi nauja
Ignatio rašė:mqrius rašė:Visi renuki sunkiai kuriasi esant saltam automobiliui. o kodel tai nezinau speju kad nespeja siurbliukas sukelti slegio kuro sistemoje.
Visų mašinų, kurių uždegimo momentas nustatinėjamas nuo smagračio, užvedimo laikas ilgesnis. Taip yra dėl to, kad kompui reikia pasigaut uždegimo atskaitos "metką" ant smagračio pagal kurią tiek reikiamu momentu skelia kibirkštį tiek ansktina ar vėlina degimą.
GEDZ rašė:mqrius rašė:ir galetum aprasyti savo renuka issamiau nes neina cia suprast ka sneki
o galimybiu visokiu gali buti cia nepaziurejes neatspesi
Dokuose parasyta 1721 kubatura,, aksciau jis man lengvai kurdavos o dabar sunkiai, staigiai spaudziant gaza ant antro begio trukcioja ir siaip sunkiai traukia
gonzikas rašė:Vilkas rašė:PRIE KO CIA METAI
ten ne karbas greiciausiai, o monoipurskimas
gonzikas rašė:nesuprantu kas cia tau juokinga, jau net 90 modeliuose dedavo monoipurskima tai pas tave, nebent kazkoks atsilikes motoras idetas ir tiek.
p.s. jei atrodo kad aplinkui visi gundukai , tai pats laikas pasitikrinti pas psichiatra
Ignatio rašė:Ko jūs čia visi putojatės, gal pas žmogų F2N variklis su karbu įdėtas ir viskas.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių