Man buvo ir toks pat variantas su tuo trrrr. Vaziavau i tech apziura ir isukus i teritorija dingo stabdziai

seip taip sustabdziau su rankiniu ir galvoju kad didesnes kiaules jau nebegalejo iskrest masiniukas

valanda laiko visas reles visus saugiklius tikrinau, kontaktus valiau bet jokio tolko.netarska ir fsio.nu tai pradejau laidus klibint, i ta tartala ateina pliusas minusas ir dar vienas laidukas kontaktinis paklibinau ji ir volia pradejo tratet.galu gale ishsiaiskinau kad beda buvo net ne tame laiduke o kituose laiduose kurie eina i stabdziu skyscio bakeli.buvo uzsilenke ir prie pat fishkes negavo tinkamo kontakto.
Tai siulau ir pirmiausia ta fishke ir tuos laidus patikrint, tik pas mane kai atsikratydavo tie laidai tai uzsidegdavo rankinio stabdzio lempute tai budavo perspejimas kad dar kelis kartus paspaudus pedala visas skystis gryzta i bakeli ir dingsta stabdziai. Susidariau vaizda kad tas tartalas taip lengvai nepareina, nes man is jo ir dumai vienu metu buvo pradeje kamuoliais verztis bet vistiek veikia