random rašė:Beveik visos phII vienodas veliuras, pilkas
Marius rašė:Kad labai jau brangu 80Lt uz sedyne. Jau BMW rekarine su daugiau navarotu 40Lt kainuoja.
Rimantuke rašė:Reno kalbam lietuviskai: ne fakrura(labai jau negrazus zodis), o faktura
petras rašė:Gal kas ?ino kur tvarko salon? , tai yra pas mane yra ant gridinio perply?es audeklas veliurinis, kaip ji susi?ti ar suklijuoti, yra atpl??ta apie 15-20 cm. Dabar esu suklijaves su pleistra, bet negra?u.
Irmantas rašė:Vienas klubietis apsivilko oda salona Alytuje ,sedynes viso 200lt,duru "ablozkes" po 20lt/vnt.
Marius rašė:Irmantas rašė:Vienas klubietis apsivilko oda salona Alytuje ,sedynes viso 200lt,duru "ablozkes" po 20lt/vnt.
Taip buna tik Alytuj Pigi darbo jega, bet kaip kokybe. O gal cia uz darba tiek isejo, o oda tiksliau dermantinas atskirai
Tomukas rašė:petras rašė:Gal kas ?ino kur tvarko salon? , tai yra pas mane yra ant gridinio perply?es audeklas veliurinis, kaip ji susi?ti ar suklijuoti, yra atpl??ta apie 15-20 cm. Dabar esu suklijaves su pleistra, bet negra?u.
Tai gal pabandyk su Randomu susisiekti.Paprasciau permesti kilimuka.Ir atiduotum ji isvalyti tuo paciu.
Reno rašė:Marius rašė:Kad labai jau brangu 80Lt uz sedyne. Jau BMW rekarine su daugiau navarotu 40Lt kainuoja.
Tai gi ir sako uz sedynes, o ne uz sedyne... Kas gi keis viena, o kitos ne - spalva, ar fakrura skirsis...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių