Vaznis rašė:http://lubricantadvisor.valvolineeurope.com/
Vaznis rašė:ten dar turi pravaziavima pasirinkti iki 100000 km arba virs.o tai kuo tau blogai parinko kas tau ten netinka?
3rk rašė:Vaidai ką tu pili į savo F7P?
rwt rašė:gal "Mobil Rally Formula 5w50" ? neblogas
wateris rašė:bet va man labai idomu, jei orginaliam varikliui buvo supilta 10w40 kam pilt kitoki? po 10 metu jo niekaip neoadrysiu tokio kaip naujas...
audrelis rašė: O sintetika gali naudoti tik tada kai tavo arkliukas prbeges ne daugiau 100000 km.
wateris rašė:susipyliau castrol gtx 5w40, tik daba abejoju ar gerai padariaukaip viskas vyksta dar nezinau nes turbut kuro siurblys mires...
V a i d a S rašė:wateris rašė:susipyliau castrol gtx 5w40, tik daba abejoju ar gerai padariaukaip viskas vyksta dar nezinau nes turbut kuro siurblys mires...
cia del tepalu ar del siurblio?
3rk rašė:O kas darosi, kad abejoti pradėjai?
Aš taipat supyliau Castrol GTX magnatec 5W-40, bet kokių tai blogybių lyg ir nėra.
16v
wateris rašė:seip susimasciau kad daug kainavo.. ;/ ar verta...
V a i d a S rašė:wateris rašė:seip susimasciau kad daug kainavo.. ;/ ar verta...
o kiek tas daug? bet pablogejimo tai nejauti?
wateris rašė:200, kad masina dar nevaziuoja :]]]
Twist rašė:Sveiki gyvi, seniai nebuvau cia pas jumi![]()
va, pribrendo reikalas keisti tepalus. Taigi, ka patartumet?
Esu bandes BP, Pemco, Mobil. Dabar draugelis siulo Castrol, bet paziurejau, kad masinines alyvos gyvas velnias. Tad isakykit savo nuomones? Siaip man is naudotu labiausiai patiko Mobil. BP ir Pemco - visiskas sh...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių