kaip pakiesti guma?

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

kaip pakiesti guma?

Standartinė wateris » Sek, 2006-Gru-03 00:28

niekaip nenuimu granatos kur prie greiciu dezes keleivio puses. Na ta dalis kur splintas isikala ir nusitraukia su pusasiu. Neiseina niekaip nukalt jo. jis daugiau niekiap neisfiksuoja? tik tuo splintu? nes kalt jau baisu darosi is pradziu po biski bandziau paskui jau ir smugiai ejo ir vamzdy metrini dejau nepadeda, matyt uzrudije kaip reikalas bus. manau liko vienintele iseitis imt savo pusasi visa su guma, nes ten jau suplyse viskas visiskai ir tas gumas pakeitus savo pusasi uzdet? bet kaip tos gumos keiciasi? ar teke kam? ten kazkaip ziedas nusikala tas? neasmone kazkokia, per tokius sudus ir stringa darbai....
ph1 16v cabrio - po pardavimine depresija...
Vartotojo avataras
wateris
Narys

Standartinė rwt » Sek, 2006-Gru-03 20:46

as tik maciau kaip keite man keleivio pusej gumas granatos ir prie dezes, tai isheme visa pusashi, tada nukale kazkoki svareli toks blynas stovi ant pusasio nzn ka jis daro tipo kazkoks balastas =], tada gumas nukirpo naujas uzmove sunkiai labai bet uzmove pripyle tepalo ir sudejo viska atgal, bet su chamutais tai problemos, po kiek laiko nusimauna ta guma nuo tos granatos ir ka nori daryk uzdedi vel nusimauna.
R19 PH2 16v 1993
http://goo.gl/myYScw
Vartotojo avataras
rwt
Narys

Standartinė wateris » Sek, 2006-Gru-03 21:05

pas mane tos gumos beveik nera like tik ten kur ta guma plati buna, ja skardos prispaudzia is virsuas kaip jos nusiima?
Vartotojo avataras
wateris
Narys

Standartinė rwt » Pir, 2006-Gru-04 08:22

nezinau, bet man tas skardas nupleshe (nukirpo) ir is kazkur ishtrauke kitas, keite gan ilgokai, bet sakau pakeitus, laike tos gumos gal tik menesi :/ poto nusimove, tipo chamutai prasti, ir tos gumos isviso lenkishkos pardavinejamos, kazkada buvau gaves lygtais vokishkas, tai bent metus laike.
R19 PH2 16v 1993
Vartotojo avataras
rwt
Narys

Standartinė rwt » Pir, 2006-Gru-04 08:26

yra toks veikejas, zinau, kad jis keite ta pati ka tu keiti jo nickas: TaipeR_KnS parasyk jam PM, papasakoks smulkiau viska.
R19 PH2 16v 1993
Vartotojo avataras
rwt
Narys

Standartinė Almis » Pir, 2006-Gru-04 09:24

Man irgi pana?iai buvo. Tik a? kei?iau grei?i? d???. Tai to ?plinti irgi niekaip nei?kaliau. Tai i?ard?iau t? ?arnyr? kuris ar?iau grei?i? d???s. Jis i?siardo, bet skardel?s tai susilanksto. kas ?domiausia tai to ?plinto vistiek nei?kaliau. Nors pasid?jau d??? patogiai ant ?em?s ir visai negail?damas kaliau. :( tai ?rote nusipirkau t? detal? ir vidin? gum? u? 25 Lt :) ir pasikei?iau. tas ?plintas susideda i? dviej? i?ilgai perpjaut? vamzdeli?. geriausia b?t? pirmiau i?kalt vidin? (jei pavykas). Esu i?kalin?j?s savo kitai renu?kei, tai i?sikal? labai lengvai.
Vartotojo avataras
Almis
Stebetojas

Standartinė pozherukas » Pir, 2006-Gru-04 09:47

Man HelioRatuose demontravo kaip pusashio guma, pakeichiama nenuemus pusashio :) sketiklis te toks specialus yra, o ir guma kazhkokia pagerinta, kuri del tokiu deformaciju neplyshta ir tarnauja kiek yra numatyta.
NĆ«ra kelio Ć
Vartotojo avataras
pozherukas
Narys

Standartinė vidmux » Pir, 2006-Gru-04 10:33

pas man kai keite pusasius irgi vargo net du servisai bet nei vienas nenukale kaip wateris kad rase, tuomet sprendimas buvo isskiri ta vidine granata , paeme kirstuka kazkoki nukale ta zieda kuis ant gumos yra uzvarytas ir viskas istrauke ta pusasi su tais kiausainiais/rutuliukais/ratukais ir kita dejo privare spec tepalo priverze kaip ir rwt sake su chamuta ir atrodo laiko, vienam servise naudojo kazkoki chamuta su spec replemis kur uzsitraukia okitam su paprastu varzteliu kur suspaudzia
Su pagarba Vidmantas U. 2004 - 2010
Vartotojo avataras
vidmux
Narys

Standartinė TaipeR_KnS » Pir, 2006-Gru-04 11:27

rwt rašė:yra toks veikejas, zinau, kad jis keite ta pati ka tu keiti jo nickas: TaipeR_KnS parasyk jam PM, papasakoks smulkiau viska.

patikekit keiciau ne viena gal kokius tris kartus abieju pusiu tai va keleivio puses buna keliu lyg tipu shiaip tai jei dviguba tokia vienoje puseje guma o kitoje puseje skarda tai reikia atsuktuvu atlenkti tokias ausis lyg jos yra trys po to nuiimti ta fiksavimo ziedli ish kitos shlico puses , ir kalti ish visu jegu i koki varstota isiverzus nes shiaip buna papuve ir labai sunkiai nusikala servise maciau kad su presu nupresuoja o jei namu salygomis tai tik gero plaktuko pagalba imanoma nukalti o po to nusimauti guma ir ja pakeisti
Renault 19 phase II 1.7 mono
Vartotojo avataras
TaipeR_KnS
Draugas

Standartinė rwt » Pir, 2006-Gru-04 13:50

nu va zmogus patyres ant sito dalyko ;)
R19 PH2 16v 1993
Vartotojo avataras
rwt
Narys

Standartinė wateris » Pir, 2006-Gru-04 16:05

tai blemba nuimti ta guma irgi neiseitis. baisu man jau kalt ta granata, da dezej suluz kas. ar kalt? :] gal yra bandziusiu? pripurskiau antikorozinio purskalo bandysiu savaitgali iveikti...

ir del to splinto, jei neisikala jis tai isgrezti galima, bet reikia ziuret kad tas splintas eitu tiesiai, o ne skersai, jei skersai stumdyt granata kad atsistotu tiesiai. grezdamas 3 graztus sulauziau...
Vartotojo avataras
wateris
Narys

Standartinė TaipeR_KnS » Ant, 2006-Gru-05 16:36

keleivio puses ishorines granatos gumos keitimo ypatumai

neapsimoka ardyti ishorines granatos nes be spec yrankiu ish to ishardymo jokios naudos nes visvien neuzmausi gumos kaip ash ardziau pas save ishsiemi pusashi aishku su visom granatom ir pradedi ardyti ardai vidine granata atlenki tris ausis kurios atrodo kaip paprashciausi uzpresuoti kabliukai kuruos puikiai su kokiu plokshciu atsuktuvu gali atlenkti fsio ishsizeria vidine granata, tada pasiemi izoliacijos ir apvinioji tuos tripodus kurie labai lengvai gali nusimauti ir poto po visa garaza tu adatiniu guoliu nesuieshkosi tai va apsivinioji juos zioliacija nuimi fiksacini ziedeli nuo shlico isiverzi i varstota ir nukalineji po truputi sukdamas kad nesusiskersuotu turetu pavykti nes man pavyko sekmes vairuotojo puses paprashciau palendi po bolidu ishsileidi tepala per jam skirta skyle arba ishiminedamas pusashi ishkart koki bliuda pasidedo prie greiciu deze ten kur atsiverzineja guma tiesiai nuo greiciu dezes kai ja atsivershi ishbegs tepaliukas i bliuda ir vel viskas panashiai tik nereiks ardyti granatos nes ish greiciu dezes jau ishsitraukia su nuogu tripodu kai pirksit guma netikekit turguje kur sako duok pamatuosiu diametra viskas tiks kad ir nuo fordo nifiga granatos guma turi toki kanteli kuri uzspaudzia hamutas pas skirtingas granatas jie skirtingi tai pasiimat guma ir ieshkot tokios pacios nes lyg paciu reniu 19 dar visokiu buna skemes darbuose
Renault 19 phase II 1.7 mono
Vartotojo avataras
TaipeR_KnS
Draugas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 14 svečių