Reno rašė:Smyyyrda kazkokiais kiausiniais supuvusiais...
ALUS rašė:Reno rašė:Smyyyrda kazkokiais kiausiniais supuvusiais...
as pora menesiu negalejau suprasti kas cia kartais taip dvokia, o cia pasirodo katalizatorius parejes![]()
o ta katalizatoriu paciam ismet daug darbo yra?
ALUS rašė:Reno rašė:Smyyyrda kazkokiais kiausiniais supuvusiais...
as pora menesiu negalejau suprasti kas cia kartais taip dvokia, o cia pasirodo katalizatorius parejes![]()
o ta katalizatoriu paciam ismet daug darbo yra?
Irmantas rašė:Jum Blynas,kad tik pasipyzdavot.
Naujos Clio uzvedus varikli ismeta ta "kiausiniu kvapa' ir visi sesi automobiliai(vienodai).Tai ka pasakysit,kad visu nauju tu auto katalizatoriai gatavi?
infernal rašė:mano katalizatorius irgi kartais paskleisdavo ta kvapa. Kai islupo, pasirode kad dar toli jam mirtis..... buciau ilgai vaziaves.
nate rašė:Tomukas rašė:Nezinia kas gausis kai ji ismesi, nes pries ji liambda-zondas stovi.
Kai ismesi katalizatoriu, toj vietoj mazeja hidrauline varza ir dideja greitis, krenta slegis duju.Gali del to liambda-zondas pradet truputi grybaut, o tada neaisku kas kiek ir ko rys.
As sau nurejau sportini duslintuva suvirint, bet butent tas stabdo mane.
nu jo as prisizaidziau su duo dusleru tiek kad baisu ir prisimint, dabar deriausiu atveju antgali koki prikabint reiks ir vsio, nes liamdazondas tikrai gryba pjaut pradeda jei kazka makliuot pradedi tipo link tiesaus ismetimo
Romeo rašė:Paburbek dar man ant Clio, tai bus Tau
SMOG rašė:Ai nieks neatsake tai pats pasidomejauTai va jei isimsi katalizatoriu, tai sumazes varyklio sukimo momentas ir prarasi apie 2AG, o kad trauks geriau tai cia tik gandas. Bet jei katalizatoriu nori ismest vietoj jo galima ikisti specialu bakeli palaikyti normalu sukimo momenta
va taip va!!!!
Marius rašė:Kai isimi katalizatoriu, tai nors garsas padideja ir tada atrodo, kad geriau traukia
Tomukas rašė:nate rašė:Tomukas rašė:Nezinia kas gausis kai ji ismesi, nes pries ji liambda-zondas stovi.
Kai ismesi katalizatoriu, toj vietoj mazeja hidrauline varza ir dideja greitis, krenta slegis duju.Gali del to liambda-zondas pradet truputi grybaut, o tada neaisku kas kiek ir ko rys.
As sau nurejau sportini duslintuva suvirint, bet butent tas stabdo mane.
nu jo as prisizaidziau su duo dusleru tiek kad baisu ir prisimint, dabar deriausiu atveju antgali koki prikabint reiks ir vsio, nes liamdazondas tikrai gryba pjaut pradeda jei kazka makliuot pradedi tipo link tiesaus ismetimo
O kuo tai pasireiske?Grybo pjovimas?
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 4 svečių