Kaip ten?
Kazkurioje temoje Tomskis minejo, gal ka daugiau gali pasakyti?
kaip jie ten su terminais?

Tomskis rašė:Super. Romeo ten taisosi nuo pat atidarymo, man parekomendavo, jei koks gedimas, jie pirmoj eilej:) Daliu ieskot nereikia, jie patys turi tiekejus ir gauna shrotu normaliomis kainomis. Sutvarko, padaro nuolaida, greit ir kokybiskai, tik dazniausiai turi darbo bent jau uzsirasyt reikia kitai ar dar kitai dienai. O seip jei kazkur truksta varztu ar ka, tai prisuka savu ir uz tai pinigu neima:) Ir man dar stabdziu slangeli nemokamai pakeite.
Tomskis rašė:o tai cia su Marium snekejai? Shefas ten Marius, reik atvaziuot kai jis yra ir normaliai sutari, pasako pvz grubiai iki 180lt, gali buti 160 170, bet daugiau 180 neima. Bent jau mane tai prisimena ir taip, jau kaip ir geras pazystamas, nereik prisistatinet:) Nes sakau, jei kokia beda, iskart telefona ir Mariui skambinu, su juo normaliausiai susisneki. O ten yra jo pavaduotojas koks tai balbiesas, tai tas pats kainose nenusimano. O meistrai kai kazka padaro, skambina shefui ir paklausia kiek paimt uz ta masina, tas pvz supranta kad ta masina mano, ir pasako normalia kaina:) Gal pamirsai perspet kad is renault klubo:) ten yra lipdukas ant jo kabineto stiklo
Ell-Bee rašė:taigi paskambinus pasake kainas vienas, o kai pateike saskaitas kainos buvo gerokai aukstesnes...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių