Tevukas rašė:Bildux tu tik nesupyk, bet tavo Renuykas byra ir byra vienos b?dos![]()
Nelaikas pakeisti nauju Chamadu arba Chamadu 16v ?
Siaip jau buvau rimtai susiruoses paradvinet, bet sugedo variklis, o pinigu dar nebuvau pasitaupes, tai teko remontuot, nes masina darbe reikalinga. Tai po to tas sugenda, tai tas, tai ir nebesitaupo kazkaip. Jei dar puse metu atlaikys normaliai, gal tada istengsiu biski pasitaupyt ir kita pirkt.
Nu nesupykit,bet kazin ar tai bus renault, nes man reikalinga biski talpesne auto ,t.y. caravanas. Galvojau apie R21 Nevada kokiu 94-95 metu , ale salonas tai man ziauriai lievas, tai galvoju ties kitos markes auto apsistoti. Is bedos ir R19 tiktu kedes atlenki ir yra tos vietos, bet galines pakabos konstrukcija nelabai palanki sunkiems kroviniams.Nu bet kas cia zino, kaip cia bus, nes jei netycia pasitaikys chamade kokia nebloga uz gera kaina, tai bijau, kad neatsilaikysiu.
Beje, jei kam bus idomu, tai vakar suvedziau saskaitas automobilio eksploatacijos po technikines ( nuo 2004 10 01), iskaiciuojant ir 2 padangu komplektus, tai kolkas suma gaunasi ~ 4400 lt . Nuvaziuota 20'000 km. Reikia atsizvelgti i tai, kad ir po technikines nebuvo visai tvarkinga masina, o jei nebutu 2 kartus sugedes variklis, tai bendra suma butu ~ 2500 lt , atmetus padangas - 1700 lt , nu bet vistiek ziauriai pleso kisene man tas renukas

p.s. arba jei tokia uz 900EUR atiduotu, irgi jauciu neatsilaikyciau

http://www.autoplius.lt/lt.php/887;urlid;589618