Vikis rašė:Na ir juo ten baigesi su ta boba?
D?l tos avarijos tai gavosi labai durnai, policininkai band? mane i?durti. ?od?iu pirmin? i?vada buvo kad kalt? abipus?, poto nor?jo mane kal?iausiu padaryti, nesutikau, gin?ijausi, grasinau teismais ir pan. O baig?si tuo kad padar? mane nekaltu, bet kai nu?jau i draudima jie tur?jo pirmin? i?vada, t.y. abipus? ir man atliginama ?ala 50%. Kagi po savait?s einu i t? eismo prie?i?ros skyri? atsiimti vairuotojo pa?im?jimo, tuo pa?iu pasiiemiau ir galutin?s i?vadas kopija kurioje man buvo nutrauktas administracin?s teis?s pa?eidimo protokolas u? nepasirinkta saugu greiti. Kagi v?l einu i draudima su ta kopija, duodu jiems ir po m?nesio man perveda antr?j? pinig? dal?. Sumoi 3200Lt. Jei bu?iau tuos pinigus i?kart gaves neb??iau ma?inos tvarkes, bu?iau pardav?s ir pirk?iau kita, o dabar pra?jus porai savai?iu po avarijos ji jau buvo tvarkoma, nes nesitik?jau kad gausiu antra pinig? dali.
Remonto kainos:
Detal?s: sparnas, elektrin? fara, priekinis buferis su halogenais, posukis, traversas, veidrodis, grotel?s tarp faru, ir dar smulskaus ?lam?to - ~500Lt.
K?bulo tvarkymas: atitiesinimas, da?ymas, auk??iau min?tu datali? keitimas (i?kyrus traversa) - 1000Lt.
Rezultatas: atitiesino saky?iau gerai, bet nuda?ymas.. Da?? baziniais da?ais, bet papildomai dar padeng? perlais, tod?l spalva gavosi tokia gan ?domi, ta?iau nuda?ymu likau nepatenkintas nes yra ?iek tiek broko..
Nuotraukos:
http://public.fotki.com/R19/
Artimiausiomis dienomis prasid?s va?iuokl?s remontai, bus suki?ta vir? 1k Lt.