Gal kam kas panashaus nutike buvo? as manau kad gal rele kokia bet nenoriu pripirkt kas ir taip gerai veikia... gal....

Ell-Bee rašė:Bildux.. pravalyk starterio kontaktus.. tai gali padeti.. o jai ne tada kazkas starterio viduje... , man padejo kontaktu isvalymas. O starterio ieskok is apacios
Ell-Bee rašė:prie sausio 13 maximos variau (GTM`as rekomendavo) yra elektriko servisas 20 lt sumokejau, sutvarke man tuos kontaktus...
Ell-Bee rašė:prie sausio 13 maximos variau (GTM`as rekomendavo) yra elektriko servisas 20 lt sumokejau, sutvarke man tuos kontaktus...
Ell-Bee rašė:na siu daliu remontas visada skausmingas buvo.. bet dabar be problemu vazinesi.. o as vat siandien varysiu nauja akuma pirkti... nes sitos ziemos nedapemsiu.
kestukas222 rašė:Tai vat... ishsiaishkinau kad benzo siurbliui nepaduoda elektros kai degima yjungi ir vedi. truputy suchimycinau ir kai neveikia ijungiu tiesiai prie akumo,bet negaliu gi taip visa laika vazinet![]()
gal kas zinot ar bent nutuokiat kur yra ta rele ar kazkox daviklis ar kazkox neatpazintas objektias kuris kai yjungi degima ir vedi yjungia ta benzo pompa
![]()
as ten ziurejau kazkas prie kompo panashaus y rele stovi ir laidai lygtais ateina bet gal vistik kas tixliau kazka zinot? Padekit
![]()
![]()
![]()
![]()
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių