Vudis Vudpekeris rašė:Beje, ka?kas mano vienam pa??stamui sugebejo ?gr?sti naudot? termostat? u? 20 lit?, kai KEMI naujas kainuoja - 11 lit?.
Vudis Vudpekeris rašė:Nepasitikekite tais, kas pardavineja R19 dalimis. Kartais nauja dalis kainuoja pigiau nei deveta. Naujas peciukas ant R19 kainuoja 95 - 110 litu.
Kris rašė:Perskaiciau pries tai buvusia tema ir neradau atsakymo, nes pas mane termostatas veikia gerai ir antifryzas nedingsta. Kur dar gali but gedimas?
vjck rašė:Agnius rašė:Mnae sudomino praplovimo procedura, kaip tai daroma
Tai daroma sau is sirdies ir dedant visas pastangas, o ne taip kad ipilei plovimo skyscio pabirbinai masina ir sakai "syldyk lerva"
Agnius rašė:vjck rašė:Agnius rašė:Mnae sudomino praplovimo procedura, kaip tai daroma
Tai daroma sau is sirdies ir dedant visas pastangas, o ne taip kad ipilei plovimo skyscio pabirbinai masina ir sakai "syldyk lerva"
Aha, moraliskai jau nuteikeitai dabar ir techniskai apsviesk
Donato rašė:Kaip Agnius prase apsviesti techniskai, prasau ir as nors (gal kam atrodys juokingai) jau daug apsvieteibet paaiskink kur atsukti apacioj kad is sistemos isbegtu senas skystis, o po to ir naujas kai pasils?
Donato rašė:Tai va paklauses visu jusu patarimu, pabandziau pats sistema isplauti ir pakeisti antifriza, nes dabar kelis men. vanduo buvo sistemoje.
Paklauses vjck ir kitu protingu minciu, kad reikia sistema praplauti su kokiu kalkiu nuemeju, vakar supyliau i sistema pora pakeliu milteliu el.virduliams kalkems nuimti skirtu. Vakare jau vaziuojant pas meistra kad pakeistu sena vandeni nauju antifrizu, staiga dumu kaip dave is po kapoto, pagalvojau SAKES, dega masina, atsidariau staigiai kapota o ten ausinimo skystis per kazkur issiverze ant variklio... issikvieciau meistra, nusitempe jis mane i savo garaza, sako nieko tokio duju reduktoriaus slanga plyso, na viska sutvarke, supyle nauja Fors ausinimo skysti, uzkaitinom, ir kaip pradejo putoti is bakelio, tokios tirstos tirstos rudos putos. na meistrelis sako viskas gerai ir mane isleido namo. siandien nuvariau i normalu servisa pas pazystama, tai ispeike mane sako, durniau kas pila amino rugsti i sistema, juk ten aliuminio yra, ir dar durnius kad kelis kartus nepraplovei sistemos po tokio "praplovimo" su vandeniu bent kelis kartus. tai dabar palikau jam masina, praplaus kelis kartus vandeniu ir uzpils naujo antifrizo. o vakar dienos antifrizas lauk ir pinigai kaip i bala![]()
P.S. padariau isvada kad reikia nusipirkti gesintuva, nes taip uzsidegtu masina issoki is jos ir neturi ka daryti.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių