xanax rašė:Noreciau nebrangiai isistatyt dujas
Situacija tokia:R19 Ph2 3 duru hecbekas'93 1724mono,ka tik praeita TA ant benzo(duju nemacius).Na ir turiu duju iranga islupta is kito tokio pat renuko( balionas su galiojancia dar patikra,reduktorius,etc)
Kas galetu nebrangiai ir kokybiskai imontuot?Kiek mazdaug kainuotu?O gal neverta?veiksmas Kaune
Laukiu patarimu,is anksto dekui
Monas_ rašė:Va kolektyvas, pasiskaičiuokit čia Šitas daiktas labai seniai gimė kai pats sprendžiau dilemą ar dėt dujas ar ne
http://www.monas.lt/kelias.php
Pats dėjau naujas dujas į savo cabriką, išėjo 900Lt, visa įranga nauja, bet ne paskutinis mados klyksmas, o paprastos normalios dujos ir tiek. Sąnaudos mano palakstymais ~10l/100km vidutiniškai, bet jei nespaust dugnais tai ir į 8,5 eina tilpt. Pas mane 1.7i 66kW. O kas dėl to aktuatoriaus tai aš nelabai įsivaizduoju ar toks daiktas pas mane yra, kiek mačiau tai EMEGAS (atrodo) reguktorius stovi ir Renix blokelis kažkoks, kaip suprantu emuliatorius. O daugiau tai ten nelabai kas ir matosi. Pačiam įdomu paliko, reikės pasitikslint dar.
Monas_ rašė:Tai jei tokio daikto pas mane nėra tai nieko gero skaitosi įranga? Reikės nuvažiuot duot į dantis kažkam
O kad jį pasistatyt ką reikia keist?
xanax rašė:mano valgo apie 8ltr benzo mieste nzn cia variklis ar vairavimo stilius,daug kas sako kad salyginai ekonomiska(pvz panasiu parametru golfas ryja 10ltrbenzo)
taigi klausimelis lieka atviras:ar verta det dujas?
zarminas rašė:Gal bus klubiečiams įdomu- pavažinėjau savaitę dujomis, mieste Scenic ima lygiai 10 litrų dujų 100 km. Primečiau kad dujų įranga atsipirks per pusmetį.
Ignatio rašė:zarminas rašė:Gal bus klubiečiams įdomu- pavažinėjau savaitę dujomis, mieste Scenic ima lygiai 10 litrų dujų 100 km. Primečiau kad dujų įranga atsipirks per pusmetį.
Dar paminėkite kokias dujų įranga scenike
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių