andriuza rašė:atvaziuok pas mane..13.6 rodo..nu rode bent jau,bet galiu parodyt esant dideliam norui vel.
andriuza rašė:Cia is kito forumo istraukiau garantini lapa,bet turbut sakysi irgi pievas raso...
Testeris pas mane geras,o elementai tikrai nenusede nes keiciausi pavasari.
andriuza rašė:Tai tu pats nesupranti ka skaitai.Pabaigus įkrovimą,t.y. baigiau krauti,atjungiau gnybtus nuo klemu,ir tada turi buti tokia itampa 13.5-15v o ne dvi paskutines krovimo valandas.Ant prijungtu gnybtu ant akumo,tai aisku kad rodys tokia itampa,as kaip savo kroviau pas mane virs 15V rode ant klemu,bet tai gnybtai uzdeti buvo..Gnybtus nuimk ir nukris ta itampa.As pvz savo baigiau krauti buvo 13.6V po 2h buvo 13.5V reiskias pasikrove...
O prijungtam pakrovejui tu matuok itampa,tai tu matysi kokia jis srove duoda,o ne ka is akumo gauni...Padidinsi krovima ant ikrovejo,ir ant klemu iskart srove dideja...Tai cia nelogiska yra...Pasikrauni akuma,atjungi gnybtus ir matuoji tada,po to po 2h vel matuoji.
Ignatio rašė:Taigi tu pats įdėjai foto, kurioje yra garantinis galonas. Tame talone juodai ant balto parašyta, cituoju: " Šie parametrai turi išsilaikyti dvi paskutines įkrovimo valandas" Ko tu dabar širsti? Taigi čia tavo informacija, o tu pats dabar bandai ją paneigt Kažkaip keistai čia
Na, andriuza, tai kaip ten su tom srovėm ir įtampom? Sakai akumas turi laikyt 13,5 - 15 voltų srovę? Apie kažkokį "krūtą" akumą tu čia kalbi
Arizona rašė:rato guoli pasikeisk, jei lektuvo garsa primena..gal ir ne vienas guolis uzia
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 1 svečias