Bodo rašė:Nu va, servise man diagnozavo problema. Pasirodo problema buvo sepeteliu laikikliuose. Be to dar ir ivore pakeite, nes jai jau irgi kaput.
Viso atsiejo 120 Lt
Bildux rašė:Cia 170 lt uz starteri is auto lauzyno??![]()
![]()
Nu ir permokejai pasakysiu. Vilniuje jo kaina apie 100 lt +-
Siauliuose dar kokia desiatka turetu pigiau buti
Stalinas rašė:Kiek zinau tai bendeksas ta galinga rele esanti prie starterio, valdanti jo grandine, o ne starterio dantratis sukantis variklio smagrati.
Bildux rašė:Nu nzn, pas mane nepriklauso tokie bajeriai, ar variklis karstas ar saltas.
Siaip gal kas isivaizduot kas gali buti, kad pavyzdziui uzstumus ar uztempus tokiu atveju masina, po to viskas gerai buna bent kuri laika. Gal cia gali buti , jog tam tikroje padety starteris nesuka, o ji prasukus, jis vel veikia, kol nesustoja ant tos pacios vietos kada? O be starterio ar gali dar kas cia buti kaltas.
Ir kas is tikruju tas bendeksas, lyg man sake kad tai tie dantratukai, kuriuos suka starteris, ir jie gali buti nusideveje, del to reikia prasukti varikli, kad pagautu kitoj vietoj.
Gal dar kokiu minciu butu?
Bildux rašė:Nu nzn, pas mane nepriklauso tokie bajeriai, ar variklis karstas ar saltas.
Siaip gal kas isivaizduot kas gali buti, kad pavyzdziui uzstumus ar uztempus tokiu atveju masina, po to viskas gerai buna bent kuri laika. Gal cia gali buti , jog tam tikroje padety starteris nesuka, o ji prasukus, jis vel veikia, kol nesustoja ant tos pacios vietos kada? O be starterio ar gali dar kas cia buti kaltas.
Ir kas is tikruju tas bendeksas, lyg man sake kad tai tie dantratukai, kuriuos suka starteris, ir jie gali buti nusideveje, del to reikia prasukti varikli, kad pagautu kitoj vietoj.
Gal dar kokiu minciu butu?
Bildux rašė:NU krc nepykit, bet susikeiksiu.![]()
bijunas tas starteris tai mane is proto baigia isvest, vasari beveik 200 palikau uz remonta, keite ivores ir lyg sepetelius. Buvo gerai kelis menesius, po to prasidejo nesamones, kartais imdavo ir nesukdavo. Dabar po variklio pakeitimo jau 3 savaites ramiai vazinejau, siandie ir vel nesuka nors uzsimusk. Anksciau pasukus rakteli visai nebudavo garso. Si karta biski kitaip. "Vedant" lyg yra toks tylus garsas kaip sukimas, bet variklio nesuka. Radau zmogu, kuris sutiko pasedet masinoj, kol as uzstumsiu. Nu ir po to viskas gerai, vel vedasi, viskas ore. Tai nuvaziuoji i servisa, ir nieko negali padaryt, nes nesuka tik tada, kai to labiausiai reikia, o kai reikia parodyt, viskas kuo puikiausiai.
Tai ka pasiulytumet daryt. Gal kita starteri pirkti? Ale labai gaila tu dvieju simtu pries pusmeti sukistu![]()
Kas dar gali buti blogai?
Bildux rašė:NU krc nepykit, bet susikeiksiu.![]()
bijunas tas starteris tai mane is proto baigia isvest, vasari beveik 200 palikau uz remonta, keite ivores ir lyg sepetelius. Buvo gerai kelis menesius, po to prasidejo nesamones, kartais imdavo ir nesukdavo. Dabar po variklio pakeitimo jau 3 savaites ramiai vazinejau, siandie ir vel nesuka nors uzsimusk. Anksciau pasukus rakteli visai nebudavo garso. Si karta biski kitaip. "Vedant" lyg yra toks tylus garsas kaip sukimas, bet variklio nesuka. Radau zmogu, kuris sutiko pasedet masinoj, kol as uzstumsiu. Nu ir po to viskas gerai, vel vedasi, viskas ore. Tai nuvaziuoji i servisa, ir nieko negali padaryt, nes nesuka tik tada, kai to labiausiai reikia, o kai reikia parodyt, viskas kuo puikiausiai.
Tai ka pasiulytumet daryt. Gal kita starteri pirkti? Ale labai gaila tu dvieju simtu pries pusmeti sukistu![]()
Kas dar gali buti blogai?
Tevukas rašė:Bildux tu tik nesupyk, bet tavo Renuykas byra ir byra vienos b?dos![]()
Nelaikas pakeisti nauju Chamadu arba Chamadu 16v ?
GTM rašė:Tevukas rašė:Bildux tu tik nesupyk, bet tavo Renuykas byra ir byra vienos b?dos![]()
nedaugelis tuos cimodanus arba kitaip nescius renukus megsta...
Tevukas rašė:GTM rašė:Tevukas rašė:Bildux tu tik nesupyk, bet tavo Renuykas byra ir byra vienos b?dos![]()
kaip suprast n???ius?
GTM rašė:Tevukas rašė:GTM rašė:Tevukas rašė:Bildux tu tik nesupyk, bet tavo Renuykas byra ir byra vienos b?dos![]()
kaip suprast n???ius?
chamade - nescias renukas
Tevukas rašė:GTM rašė:Tevukas rašė:GTM rašė:Tevukas rašė:Bildux tu tik nesupyk, bet tavo Renuykas byra ir byra vienos b?dos![]()
kaip suprast n???ius?
chamade - nescias renukas
Jo jo i?eidin?k, bet ?iur?k kad netektu uostyk Chamades 16v d?m?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių