noriu pasiteirauti apie stailinga

Pora papildomų arklių... arba ne :)

Moderatoriai: 2SHAE, GTM

noriu pasiteirauti apie stailinga

Standartinė faculty » Tre, 2009-Lap-18 12:47

sveiki...tai va kadangi krize tai ji kliudo viskam..norejau savo renukuj nupirkt visa apacia masinos (buferius,slengscius...) bet paskaiciavau kad nesinori tokiu pnigu det i masina....taigi noriu paklaust is ko butu galima perdaryt org buferi kokiu medzegu reike.. norint suzeminti jy padaryti orlaidzius kad butu galima is buferio vidaus uzdengti grotelemis...buvau girdejas kad is makroflexo..bet gerai nesupratau...taip kad laukiu jusu patarimu... :) ir gal zinot linku kur butu kalbama apie aerodinamika kad iseitu padaryti buferiuka kad oro pralaidumas vaziojant nemazu greiciu butu geresnis? :) gal del tu buferiu kokiu darymo pavyzdziu butu galima ikelt foto nuotrauku ar pns... dekuj is angsto... :)

DEMESIO...nepasakokit kad buvo apie tai diskutuota nes visa foruma praejau nieko neradau...ir nepasakokit kad ce zaidimas kad protingeu vis delto butu nusipirkt gatava arba isviso nieko nedaryti...nervina tokie zmones...as noriu as darau tik reike patarimu...turiu ir noro ir salygu ir kantrybes ir gabes rankas....!!!!
Vartotojo avataras
faculty
Draugas
 
Pranešimai: 119
Užsiregistravo: Pen, 2009-Lap-13 18:01
Miestas: raseiniai

Standartinė Ell-Bee » Tre, 2009-Lap-18 13:31

nenoiu varyti ant taves bet pastinu tavo zinute is ankstesnes temos

"nu nznau kur tu tokes kainas matai bet as jau nupirkau priekini bufferi biski patvarkyt reik uz 80 lt ,galini uz 70 lt ir su defektukais,slenkscius po 30 lt gavau ir truputuka defektuku yra,dazymais uzsiimu pats taiogi pasiruosiu ir nusidazysiu pats medzegos kainuos"

jai tu rasei kad viska jau turi susipirkes kam dabar klausi kaip daryti?

o jai rimtai tai darai forma is makroflekso, pupu polestireno ar dar is ko nori ir klijuoji ant jo stiklo audini su epoksidine derva. paskui daug glaistymo is slifavimo.
Važineju Renault Laguna mk2
Renault Espace 98` 2.0L (kazkur Lietuvoj)
o skraidžiau su R19 93` ph2 1.8 16V Sidabrine (Parduota)
+37060604866
http://www.darlina.lt R19klubo nariams nuolaidos :)
Ieskokit manes adresu ell-bee@r19klubas.lt
Vartotojo avataras
Ell-Bee
Narys
 
Pranešimai: 2118
Užsiregistravo: Pir, 2004-Sau-12 09:50
Miestas: Vilnius

Standartinė faculty » Tre, 2009-Lap-18 13:39

suvareu biski as ta galini buferi ir slengscius :( gavosi tik priekinis normalei..persistengeu darydamas is sudo vaska....
a nu aisq tada...dekuj uz info..
Vartotojo avataras
faculty
Draugas
 
Pranešimai: 119
Užsiregistravo: Pen, 2009-Lap-13 18:01
Miestas: raseiniai

Standartinė andriuza » Tre, 2009-Lap-18 15:16

Zmones domisi aerodinamika tada,kaip masinos pasiekia greiti 300km/h...tavo renukas max 160 pasieks,tai manau tau neaktualus sitas dalykas.
Renault 19 16V ph1
MB W124 2.3L
Vartotojo avataras
andriuza
Narys
 
Pranešimai: 2298
Užsiregistravo: Šeš, 2009-Sau-10 15:05
Miestas: Kaunas-

Standartinė faculty » Tre, 2009-Lap-18 16:46

as to paklauseu ir prasau i tai atsakyt o ne kritikuot mano klausima...tokie dviratininkai kaip tu labai mane nervina...
vaziojant mazdauk 130km/h vejo pasipriesinimas nemazas o uzdetas atitinkamas spoileris ir sukomplektuoti aerodinaminei ortakei ant buferiu masina spaus prie zemes taigi ji bus stabilesne soninem vejuje...
ir kai mes buvo sustailine 3 golfa padarem kad tik grazei atrodytu ir tvarkingai tai pasiekus 110km/h su juo budavo neimanoma vaziot atrodo kad jis tuoi virs ant sono ar sumetys...
jai ka vaziokle buvo ideali prasom neprikaisiot...
ir man nesvarbu ka tu manai apie neaktualius man dalykus... as gereu ziau kas man aktualu ir ko man reike...
ir seip pasidomejau epoksidine derva biski nepigus reikaliukas... :)
Vartotojo avataras
faculty
Draugas
 
Pranešimai: 119
Užsiregistravo: Pen, 2009-Lap-13 18:01
Miestas: raseiniai

Standartinė Paparaci » Tre, 2009-Lap-18 17:30

vel andriuzos zinios ish lempu universiteto :)
Vartotojo avataras
Paparaci
Draugas
 
Pranešimai: 277
Užsiregistravo: Ket, 2008-Bal-24 16:14
Miestas: Kaunas

Standartinė Rickaa » Tre, 2009-Lap-18 17:51

faculcy perki(imi) 2 buferius ir is 2 klijuoji viena, maciau youtubei kai gamina taip visai nieko gaunasi tik reik irankiu tureti ir ziniu :)
P.S. linko nenumesiu tingiu ieskoti
Nr +37060811554 darbo dienomis iki 15h tik sms
Vartotojo avataras
Rickaa
Draugas
 
Pranešimai: 444
Užsiregistravo: Šeš, 2008-Spa-04 18:50
Miestas: Kaunas

Standartinė andriuza » Tre, 2009-Lap-18 18:34

Paparaci rašė:vel andriuzos zinios ish lempu universiteto :)

Nu nu...man labai idomu.Papasakok placiau ka tu zinai :)
Pvz kodel pas porshe carrera spoileris islenda automatiskai tik pasiekus 130km/h greiti?
Kodel ziedininkai deda difuzorius,spoilerius,daro sonines angas?
O gal zinai del ko rimti ziedininkai veza auto i vokietija i bmw zauber oro tuneli,ir ziuri aerodinami automobilio aptakuma?
Ar zinai tai,kad aerodinamika turi buti paskirstyta ant visu 4 automobilio ratu vienodai?Draguose aerodinamika turi buti geresne ant varanciuju ratu.
Ar atkreipei demesi,kad pas dauguma nauju/greitu automobiliu valytuvai yra paslepti po kapotu?
Atliekant visa savadarbi automobilio aerodinamini tiuninga,reikia tureti galvoje itin daug informacijos,kad vaziuojant dideliu greiciu oras apteketu automobili lengvai,aerodinamine jega spaustu automobilio kebula prie zemes,kad butu geras sukibimas su kelio danga.
Ant daug automobiliu markiu,yra pirkti body kitai isores garsiu pasaulio tiuningo firmu,kurie yra isbandyti aerodinaminiuose tuneliuose,ir yra patikimi.
Cia zmoniu ismanaciu aerodinamika zodziai:
Ar galima paciam pasidaryti spoileri?
Savadarbis spoileris gales atlikti tik estetines funkcijas. Bet tai nenaudinga, nes gali išaugti kuro sanaudos ir padideti oro srautu keliamas triukšmas. Gamyklose gaminami spoileriai turi išlaikyti griežtus egzaminus aerodinaminiuose vamzdžiuose. Paciam pasidaryti aerodinaminio spoilerio neimanoma.
Kada pasireiškia spoilerio efektyvumas?
Spoileriai gaminami atsižvelgiant i daugeli faktoriu: automobilio mase, variklio galinguma, judejimo greiti, kebulo ypatybes ir t.t. Nera reikalo naudoti spoilerius sunkiuose ir galinguose automobiliuose, nes norint pasiekti spoilerio efektyvuma, reiketu labai padidinti spoilerio plota. Paprastai spoileriai naudojami automobiliuose, kuriu variklio galia viršija 200AG (147kW), ir kurie turi iveikti staigius posukius judedami 70-150 km/h greiciu. Priekinis spoileris naudojamas, esant didesniam kaip 150 km/h greiciui, tam, kad nepakiltu automobilio priekis (kebulas ima veikti kaip sparnas). Kelias dešimtis kg sveriantys spoileriai nereikalingi judant žvyro danga (del per mažos trinties ir nelygios kelio dangos) ir automagistralese (nera staigiu posukiu).
Koki spoileri pasirinkti ir kur montuoti?
Reikia apsispresti, kokiu tikslu spoileris bus naudojamas - prispausti automobili prie žemes, pagerinti aptakuma ar del grožio. Taip pat reikia žinoti, kad spoileriai skirtingi sedan, coupe ir hatchback kebulams. Jei sedanuose spoileris montuojamas ant bagažines dangcio krašto, tai hatchback'ai (ir kai kurie coupe) turi keleta spoilerio montavimo vietu.
Taip,kad betkoks Petras savo garaze nepadarys spoilerio kuris atliks aerodinamini darba.
Nes reikia tureti kaip minejau daug ziniu,aerodinami tuneli,kad matyti kaip oras apteka,zinoti ko nori is to spoilerio,nes ju yra ne viena rusis,zinoti kur ji montuoti.
O belekoks spoleris,gali padidinti automobilio sanaudas,sumazinti max greiti,skleisti dideli garsa torbulencijos.
Taip kad faculyti ar tu tikrai zadi su tuo r19 i staigu posuki ivaziuoti 150km/h greiciu?As manau,kad ne...taip kad tau aerodinamika nera svarbi,darai tiuningini grazu buferi,ji dedi ir vaziuoji.Nes tau ta aerodinamika nereikalinga...Jei pas tave butu masina su 300AG ir svertu ten 700kg tada taip tau reiktu to.O dabar nereikia...Plius tu neturi lesu tam,nes darant buferi reikes ir pluosto,ir dervos,is sablono,ir t.t.
Renault 19 16V ph1
MB W124 2.3L
Vartotojo avataras
andriuza
Narys
 
Pranešimai: 2298
Užsiregistravo: Šeš, 2009-Sau-10 15:05
Miestas: Kaunas-

Standartinė Luko » Tre, 2009-Lap-18 18:35

čia turbūt bus AG excalibur MKII :D :D :D
R19 1.8 16V Ph I dead ;(

+37068903733 ( Geriau bĆ»tĆø skambuĆØiai, bet atsakau ir Ć
Vartotojo avataras
Luko
Narys
 
Pranešimai: 547
Užsiregistravo: Šeš, 2009-Geg-09 22:54
Miestas: Kaunas

Standartinė andriuza » Tre, 2009-Lap-18 18:39

faculty rašė: o uzdetas atitinkamas spoileris ir sukomplektuoti aerodinaminei ortakei ant buferiu masina spaus prie zemes taigi ji bus stabilesne soninem vejuje...

Taip teisingai pasakei...ATITINKAMAS.Siame forume,ir aplamai ant lietuvos zemes nezinau ar yra toks zmogus kuris tau pasakys kokio tau reikia spoilerio ar buferio.Vaziuok i vokietija i tuneli ir suzinosi ko reikia...Pusdienio nuoma tunelio kazkas lyg apie 15000euru kainuoja. :rolleyes:
O pats tu konstruok,nekonstraves...nerasi tinkamo varianto.O jei ir rasi,tai tai busi tiek spoileriu prigamines kad pusei lietuvos uzteks.
Renault 19 16V ph1
MB W124 2.3L
Vartotojo avataras
andriuza
Narys
 
Pranešimai: 2298
Užsiregistravo: Šeš, 2009-Sau-10 15:05
Miestas: Kaunas-

Standartinė faculty » Tre, 2009-Lap-18 19:32

rickaa is visu tavo minties genealeusia :D as googlei kad duodu kad duodu ir nieko nerandu o i youtube ieit neuzteko proto... :D :D bet zinok gana sudetinga is 2 buferiu lipdyt viena turiu ju begales bet manau is makroflekso kaip ten sake bus protingeu ir paprasciau ir pasidaryt toki kokio pats noriu... :)

Prisiskaites bicas...:andriuzas pas gaminsiu galini buferi kuris praleistu kuo daugiau oro...lygius slengscius kad neturetu jokio pasipriesinimo oruj...o paty spoileri tai tikrai nezadu pats gamintis nes praktiskai jai gaminsi is savo sugalvotu medzegu kaip makrofleksas ar pns tai jy uzdejas arba nuleks spoileris arba nuleks netik spoileris bet paskuj save nusitems ir visa bagazines dangti...
ir as tau dar syki sakau neaiskink ko man reike o ko nereike...as praseu patarimo is ko o ne kritikos kad man viso to nereike paraseu pirmam sios temos poste...man reike isvaizdos ir siek tiek efekto...jau pasimokem su 3 golfu jy padarydami atrodo grazei o lekent autostrada atrodo kad tuoj nupus nuo kelio ar nuples visa grazuma...
andriuza o tu kad ce viska rodai man kas daroma profesionalei masinoms kurios turi ten visa lauka jaunu lakstanciu kumeliu...tai sitas man neaktualu...man nereike profesionalumu ir tu tavo kaskokiu tuneliu...
Vartotojo avataras
faculty
Draugas
 
Pranešimai: 119
Užsiregistravo: Pen, 2009-Lap-13 18:01
Miestas: raseiniai

Standartinė Rickaa » Tre, 2009-Lap-18 20:26

(man jus abu kosminei su andriuza :) )su makroflexu ir daug darbo is 2 daliu 1 padaryti lengviau nei zaistu su putom.
P.S. dar tokia idomi mintis jei turi iranga galima is aliuminio lieti labai grazus gaunasi dirbinys kaip nushlifuoji mes bandem sierai spoileri ir 2 orgaidzius lieti tai visai pokst gavos tik aisku mums nekainavo niekas ir buvo galimybes tam darbui
Paskutinį kartą redagavo Rickaa Tre, 2009-Lap-18 20:33. Iš viso redaguota 1 kartą.
Nr +37060811554 darbo dienomis iki 15h tik sms
Vartotojo avataras
Rickaa
Draugas
 
Pranešimai: 444
Užsiregistravo: Šeš, 2008-Spa-04 18:50
Miestas: Kaunas

Standartinė faculty » Tre, 2009-Lap-18 20:33

nu bet is dvieju nepadarysi buferiuko tokiu kaip daromi modernoi arba spoileroi...nepadarysi norimos formos...o su putom tiek ir to darbo astrus peiliukas ir isipjausto... :) nes su makroflexu pasidarysi belekoke norima forma... :) man patinka krapstytis prie savo masinos ypac is jos daryt kaska... tai dbr meginsiu ir renuka padaryt ciulnei... ir dailei... :)
Vartotojo avataras
faculty
Draugas
 
Pranešimai: 119
Užsiregistravo: Pen, 2009-Lap-13 18:01
Miestas: raseiniai

Standartinė Rickaa » Tre, 2009-Lap-18 20:34

nori pamatyti kaip moderna daro savo "tiuninga" sanciu garazai kaune
Nr +37060811554 darbo dienomis iki 15h tik sms
Vartotojo avataras
Rickaa
Draugas
 
Pranešimai: 444
Užsiregistravo: Šeš, 2008-Spa-04 18:50
Miestas: Kaunas

Standartinė andriuza » Tre, 2009-Lap-18 21:07

Tu klausei apie aerodinamika,as tau atsakiau i tavo klausima.Niekas taves nekritikuoja,klausei kaip teisingai padaryt viska.As tau atsakiau,o kad mano atsakimas tave kritikuoja,as nekaltas.
Matai cia tu vienas ziuriu tik viska geriau ismanai,negu visi...daryk ka nori tu ten.Tik as tau paaiskinu kaip visa tai teisingai darosi,kaip tu ir klausei.
P.S. Is mekroflekso niekas buferiu nedaro...is jo tik forma pasidaro.
Apsipursk sena buferi su mekrofleksu,apsipjaustik kaip tau patinka,nusilygink visa,apklijuok izoliacija permatoma,dek pluosta,tepk derva,viskas nudzius,nusiemi luksta ir turi buferi.
Renault 19 16V ph1
MB W124 2.3L
Vartotojo avataras
andriuza
Narys
 
Pranešimai: 2298
Užsiregistravo: Šeš, 2009-Sau-10 15:05
Miestas: Kaunas-

Standartinė faculty » Tre, 2009-Lap-18 21:28

nu tai zn kad tik forma...ne as prasei tik paaiskint kaim mazdau ktikslei padaryt padore aerodinamika..o ne paaiskint kaip padaryt aerodinamika kad nepakilt su bugati i ora lekent 400km/h...
Vartotojo avataras
faculty
Draugas
 
Pranešimai: 119
Užsiregistravo: Pen, 2009-Lap-13 18:01
Miestas: raseiniai

Standartinė faculty » Tre, 2009-Lap-18 21:30

rickaa as neturiu prietaisu plastmasei islydit ir pns... is makroflekso isgausiu tikrai gera forma ir padarysiu tikrai nebloga buferi tik jau pradedu bijot vieno dalyko... :( pasidares tiuningiuka aisq reikes ir prileist biski bus uzdeti volai r-15 ratai teks leisti zemyn ja ir baisu darosi kai pasvajoji apie... ,,idialius lietuvos kelius'' kad man nenunestu kokio buferio koks geras nelygumas.. :D
Vartotojo avataras
faculty
Draugas
 
Pranešimai: 119
Užsiregistravo: Pen, 2009-Lap-13 18:01
Miestas: raseiniai

Standartinė Rickaa » Tre, 2009-Lap-18 21:50

tu cia pasieskok yra kalbeta kiek kainuoja nuleisti masina jei pirksi naujas dalis o ne tarkim 16v vaziuokle tai praeis noras tau cia konstruoti
Nr +37060811554 darbo dienomis iki 15h tik sms
Vartotojo avataras
Rickaa
Draugas
 
Pranešimai: 444
Užsiregistravo: Šeš, 2008-Spa-04 18:50
Miestas: Kaunas

Standartinė andriuza » Tre, 2009-Lap-18 22:01

faculty rašė:nu tai zn kad tik forma...ne as prasei tik paaiskint kaim mazdau ktikslei padaryt padore aerodinamika..o ne paaiskint kaip padaryt aerodinamika kad nepakilt su bugati i ora lekent 400km/h...

Dar karta aiskinu...Tiksliai niekas tau nepasakys,nes tu is akies nematysi nieko.Tas kas gaminasi buferius pagal aerodinamika visa,tie turi daug pinigu ir veza ziureti cia kas gavosi http://www.cardesignonline.com/technolo ... tunnel.jpg
Cia yra sauber bmw air tunnel,esu girdejas kad viena garsi lietuvos komanda testavo cia savo ziedui ruosta auto.
O kaip veikia tas tunelis nezinau...speju kad yra sukeliamas didelis vejas to ventiliatoriaus,o kazkokie lazeriai nukreipti i auto perduoda info i kompa,ir ten mato oro aptekejima visa.O is akies tu to nematysi...Nebent gali daryti ir vaziuoti bandytis i trasa,jei bus blogai perdarinesi.O taip perdarineti gali ir 100kartu.
Renault 19 16V ph1
MB W124 2.3L
Vartotojo avataras
andriuza
Narys
 
Pranešimai: 2298
Užsiregistravo: Šeš, 2009-Sau-10 15:05
Miestas: Kaunas-

Standartinė andriuza » Tre, 2009-Lap-18 22:04

Ir plius darant buferius,spoilerius ir panasiai...Bet koks mazas netikslumas 1-2mm gali sukelti torbulencijas ir visa tavo aerodinamika bus sss verta.
Renault 19 16V ph1
MB W124 2.3L
Vartotojo avataras
andriuza
Narys
 
Pranešimai: 2298
Užsiregistravo: Šeš, 2009-Sau-10 15:05
Miestas: Kaunas-

Standartinė faculty » Tre, 2009-Lap-18 22:24

as nedarysiu is buferio lektuvo tipo sparnuotes jai ka...
Vartotojo avataras
faculty
Draugas
 
Pranešimai: 119
Užsiregistravo: Pen, 2009-Lap-13 18:01
Miestas: raseiniai

Standartinė Ell-Bee » Tre, 2009-Lap-18 22:54

mazas patarimas spoileriu gaminimo tema. Jai bamperis neoriginalus ir neturi TUV ar kokios ten sertifikato Tuvlita turi teise nepraleisti technikines o keliu policija rasyti bauda. Esu girdejas apie incidenta kai savadarbiams buvo surasytos baudos :lol:


Taigi siulau kosmosu negaminti :) kanors grazaus. idesiu tau savo monavo foto ka galima padaryti su minimalia investicija.

Paveikslėlis nekuriant jokiu nesamoniu :)
Važineju Renault Laguna mk2
Renault Espace 98` 2.0L (kazkur Lietuvoj)
o skraidžiau su R19 93` ph2 1.8 16V Sidabrine (Parduota)
+37060604866
http://www.darlina.lt R19klubo nariams nuolaidos :)
Ieskokit manes adresu ell-bee@r19klubas.lt
Vartotojo avataras
Ell-Bee
Narys
 
Pranešimai: 2118
Užsiregistravo: Pir, 2004-Sau-12 09:50
Miestas: Vilnius

Standartinė andriuza » Tre, 2009-Lap-18 22:59

faculty rašė:as nedarysiu is buferio lektuvo tipo sparnuotes jai ka...

Tu net nezinai kas ta torbulencija yra...pasidomek ;) O del TUV,tai cia vokieciuose sitas dalykas yra zinau tiksliai,ir ten labai grieztai su tuo tiuningu.Lietuvoi dar negirdejau,kad kabintu del to,bet visko gali buti.
Renault 19 16V ph1
MB W124 2.3L
Vartotojo avataras
andriuza
Narys
 
Pranešimai: 2298
Užsiregistravo: Šeš, 2009-Sau-10 15:05
Miestas: Kaunas-

Standartinė faculty » Tre, 2009-Lap-18 23:49

andriuzas tau dar toli iki manes su darbo patirtim,ziniom,vairavimo ygudzeis...ir dar kas liece masinas...o Ell-Bee su tech abziura man nera bedu... :) jai nepraleidze tech abziuros as tiesiog ja nusiperku 250lt kainuoja bet nesuku ke***iniu kad nepraleis... :D o del baudu tai pirma karta girdziu akd lietuvoje ant sutiuninguotos masinos su tvarkingais jos dokumentais butu uzdeta bauda kad jis perdauk tiuninguotas... :) nebent isidetum zalias lempas..melinus posukius..baltus stabdzius...mirksincius stipraus apsvietimo neonus po masina o tada gal ir lietu baudele uz tokius bajerius bet as ant jos tik desiu xenonus skaidres i gala...ir skaidrius melyniukus gabaritinius lempukus ant buferiuku... :) o seip tai Ell-Bee nice automobiliukas toks ledinis... :D...o maniskis bus tokios spalvos kaip mano avataras... tiksleu jis toks pat ir bus tik priekinis buferis kitoks nes neturiu jos priekio foto ir ratai kitokie bet irgi voliukai... :) o seip spalva ta pati galinis buferis toks pat nznau ar tas baltas lempas gausiu ir man taip sviece kad ce nuo phI ideta nes nera to per viduri ovalio iskilimo arba ce tokio stileus lempos ant phII
Vartotojo avataras
faculty
Draugas
 
Pranešimai: 119
Užsiregistravo: Pen, 2009-Lap-13 18:01
Miestas: raseiniai

Standartinė faculty » Tre, 2009-Lap-18 23:52

vnz Ell-Bee kita savaite gausiu sildoma garaza ir alga taigi prasides turbut ir darbai... :) galbut desiu darbo eiga i ce ir jai spesiu per ziema padaryt tai gal tikrai atvaziosiu i koki MM... :) parodyt savo darbo vaisiu... :)
Vartotojo avataras
faculty
Draugas
 
Pranešimai: 119
Užsiregistravo: Pen, 2009-Lap-13 18:01
Miestas: raseiniai

Standartinė Paparaci » Tre, 2009-Lap-18 23:57

andriuza rašė:
Paparaci rašė:vel andriuzos zinios ish lempu universiteto :)

Nu nu...man labai idomu.Papasakok placiau ka tu zinai :)
Pvz kodel pas porshe carrera spoileris islenda automatiskai tik pasiekus 130km/h greiti?


andriuza rašė:Zmones domisi aerodinamika tada,kaip masinos pasiekia greiti 300km/h...tavo renukas max 160 pasieks,tai manau tau neaktualus sitas dalykas.


nepastebejai, kad prieshtarauji ne tik visiem kitiem, bet ir pats sau?

man rodos kad 130km/h yra maziau nei 160km/h.

Kas veda prie to kad jei net porshui, kas yra moderni, aerodinamishkai apmastyta masina, prie 130km/h yra svarbus aptakumas - aerodinamika, tai kolegai vaziuojanciam 160km/h(kad ir tai maximalus jo greitis) su netokia aptakia ir siuolaikiska masina, tai bus dar svarbiau ishlaikyti stabilumui?

tikiuosi pagavai minty.

o shiaip noreciau dar karta pasikartoti - jei zmogus klausia nuomones, neziurekit i tai atsainiai ir nenurashykit lyg "ai tu cia lievas, tau cia ir atsakinet nereik, cia tu visvien greicio nepaimsi"

vien ish shono ziurint tai labai nedraugishkas autoklubas atrodo. ju maciau jau 3, tai jau net civic'ai maziau kritikuoja, arba bent jau tai daro draugishkai ir padoriai (nu ishskyrus ishsishokelius, kurie viska zino).

Peace
Vartotojo avataras
Paparaci
Draugas
 
Pranešimai: 277
Užsiregistravo: Ket, 2008-Bal-24 16:14
Miestas: Kaunas

Standartinė Paparaci » Ket, 2009-Lap-19 00:00

andriuza rašė:
Paparaci rašė:vel andriuzos zinios ish lempu universiteto :)

Taip kad faculyti ar tu tikrai zadi su tuo r19 i staigu posuki ivaziuoti 150km/h greiciu?As manau,kad ne...


dar priedo - cituoji mane, o kreipies i faculty. tai jei mano posta kritikuoji, tai i mane ir kreipkis.

andriuza rašė:Plius tu neturi lesu tam,nes darant buferi reikes ir pluosto,ir dervos,is sablono,ir t.t.


neskaiciuok svetimu babkiu :)
Vartotojo avataras
Paparaci
Draugas
 
Pranešimai: 277
Užsiregistravo: Ket, 2008-Bal-24 16:14
Miestas: Kaunas

Standartinė andriuza » Ket, 2009-Lap-19 00:19

Paparaci rašė:
andriuza rašė:
Paparaci rašė:vel andriuzos zinios ish lempu universiteto :)

Nu nu...man labai idomu.Papasakok placiau ka tu zinai :)
Pvz kodel pas porshe carrera spoileris islenda automatiskai tik pasiekus 130km/h greiti?


andriuza rašė:Zmones domisi aerodinamika tada,kaip masinos pasiekia greiti 300km/h...tavo renukas max 160 pasieks,tai manau tau neaktualus sitas dalykas.


nepastebejai, kad prieshtarauji ne tik visiem kitiem, bet ir pats sau?

man rodos kad 130km/h yra maziau nei 160km/h.

Kas veda prie to kad jei net porshui, kas yra moderni, aerodinamishkai apmastyta masina, prie 130km/h yra svarbus aptakumas - aerodinamika, tai kolegai vaziuojanciam 160km/h(kad ir tai maximalus jo greitis) su netokia aptakia ir siuolaikiska masina, tai bus dar svarbiau ishlaikyti stabilumui?

tikiuosi pagavai minty.

o shiaip noreciau dar karta pasikartoti - jei zmogus klausia nuomones, neziurekit i tai atsainiai ir nenurashykit lyg "ai tu cia lievas, tau cia ir atsakinet nereik, cia tu visvien greicio nepaimsi"

vien ish shono ziurint tai labai nedraugishkas autoklubas atrodo. ju maciau jau 3, tai jau net civic'ai maziau kritikuoja, arba bent jau tai daro draugishkai ir padoriai (nu ishskyrus ishsishokelius, kurie viska zino).

Peace

As apie ta greiti 300km/h kalbejau max...Kur tikrai reikalingi spoileriai ir pns,nes kokima labai lengvam posuki gali ir nusipaisyti nuo kelio.As svetimu pinigu neskaiciuoju,tik kad jis labai pigiai visko nori.Todel manau kad pas zmogu biudzetas ribotas...O medziagos nepigios,vien tik paemus pluosto kiek reikes su derva,o dar mekroflexsas,spaklius ir pns.Kas del jo max greicio,tai jis pasieks max greiti 160,o porshe pasiekia 130km ir islenda spoileris,tada jau reiskias kad jis kazkiek yra reikalingas,bet palygink kiek dar porshe gali spausti,ir kiek r19?
Del nuomones,as nieko jam neaiskinu...Jis klausia apie aerodinamika as jam DU KARTUS aiskiai parasiau,kad parinkti tiksliai aerodinamikai reikalingas tunelis.
Renault 19 16V ph1
MB W124 2.3L
Vartotojo avataras
andriuza
Narys
 
Pranešimai: 2298
Užsiregistravo: Šeš, 2009-Sau-10 15:05
Miestas: Kaunas-

Standartinė andriuza » Ket, 2009-Lap-19 00:24

faculty rašė:su darbo patirtim,ziniom,vairavimo ygudzeis...ir dar kas liece masinas...

Tai kokio b**** tu cia visiem suki galvas,kuri temas ir darai bardaka.Jeigu tu viska zinai,ir moki?Pakolkas as ne vienoi tavo temoi nepastebejau,kad tu kazka labai nusimanytum...Visur visko klausi,kaip galia pakelt,kaip buferi padaryt,kaip ta padaryt,kaip ana,kas pas mane su stabdziais daros...Jeigu butum toks meistras didelis,tai neuzdavinetum elementariu klausimu.Kita karta kaip tema kursi,googlei bent pasiziurek...nes pakolkas kiek matau,ant karsto visko nori...Idek ir pats biski pastangu ieskojime,padeda zinok :)
Renault 19 16V ph1
MB W124 2.3L
Vartotojo avataras
andriuza
Narys
 
Pranešimai: 2298
Užsiregistravo: Šeš, 2009-Sau-10 15:05
Miestas: Kaunas-

Standartinė faculty » Ket, 2009-Lap-19 01:00

valdze sry uz sy komentara...bet andriuzas asile tu nelaimingas atsibodai tu man jau...visu pirma ko nznau paaiskinau kiekvienoi temoj...moku masinas dazyt,jas ruost tvarkyt vaziokles,salonus ir ju elektrine daly...moku sulankstyta buferi istiesint ir sutvarkyt... zinau tik esmines varikliu bedas o gilesniu zalio supratimo apie jas neturiu...zn kad buferis daromas is stiklo pluosto bet kaip forma gaut ir pns nieko nznau...nznau kaip variklio gale sklandzei pakelt neskaitant oro filtro ir ismetimo bei galvos spaudimo...duok man nauaj sudauzyta masina..as ja sutvarkysiu naujam gyvenimuj...bet negalesiu jos sutiuninguot es nznau is ko tai daroma...pirma karta girdziu epoksidine derva,visokius kitus komponentus...ir taip toleu...man aktualiausi dalykai yra masinos isore vidus ir vaziokle variklio skyrius ne mano sritis aisq tau ar ne ? juk sakei kad mano temose daugiau nerasysi...taigi paminek savo zodzius ir prasau nesvaigti es ziuriu ne man vienam tu nepatinki...
Vartotojo avataras
faculty
Draugas
 
Pranešimai: 119
Užsiregistravo: Pen, 2009-Lap-13 18:01
Miestas: raseiniai

Kitas

Grįžti į Tiuningas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių