serveris01 rašė:Sveiki,
Trumpai be giliu diskusiju, uz kiek galima butu gauti gana gera 16v motora su jo kompu ir ar tinka greiciu deze paprasto?
Ir ar i ji galima butu turbinyte pakabinti?
Kalba eina apie ph2 renuske.
serveris01 rašė:Zodziu su sesioliktuku aisku viskas. Pamirstu ta nerima
O tarkim pas mane 1.8S galimetu i ji imest turbo?
Ka dar galima butu patobulinti?
serveris01 rašė:Nu su tais tukstanciais tai jei firmoje dedi, jei pats sujungsi vamzdzius ir t.t teisingai tiek nekainuos. Tik kainuos sureguliavimas ar kazkas tokio ten panasaus. Cia mano nuomone tokia butu
serveris01 rašė:Nu su tais tukstanciais tai jei firmoje dedi, jei pats sujungsi vamzdzius ir t.t teisingai tiek nekainuos. Tik kainuos sureguliavimas ar kazkas tokio ten panasaus. Cia mano nuomone tokia butu
mqrius rašė:o is kur skaitai kad trecdaliu daugiau nei dabar ? ant dyna pastatei varikliuka ?
gonzikas rašė:mqrius rašė:o is kur skaitai kad trecdaliu daugiau nei dabar ? ant dyna pastatei varikliuka ?
skaitau is variklio charakteristiku
maratas rašė:tuo labiau iš stocko jie tikrai ne visi išvažiavo su tais 99kW , manau + - vistiek kažkiek jau iš stockinio buvo atimta arba kaip tik buvo daugiau visgi technika nevisada dirba kaip turėtų ,todėl ir manau kad stockinis galėjo turėtu gal ir kokius 102kw
Ignatio rašė:Nesinervuok, kadangi taip užtikrintai sakai, kad ant tiek daugiau bus galios, tai ir kyla natūralus klausimas ar TIKRAI. Kaip žinia mažai kas su 16V važinėja į bažnyčią, tai ir variklio būklė dažnai kelia įtarimų. Manau sutiksi, kad 13-19m gainiotas variklis tikrai neturės tų 99kW, o bus kažkur kaip minimum 20% mažiau, t.y. kas bus apie 80kW o gal dar ir mažiau. Plius, tvarkingas 80kW variklis važiuos geriau, nei iki tiek damuštas 16V.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių