Jolia rašė:Kur Kaune butu galima greitai ir be rupesciu praeiti techn apziura? Na ir pigiai
Jolia rašė:na, varikli zadu plaut, nes siek tiek tarpine leidzia, negraziai jis ten atrodo
Juk kazkokius numeriukus turi paziuret, patikrint. Papasakokite ar visur is pirmo karto galima praeit? Ar labai kabinejasi?
Roccas rašė:Jolia rašė:na, varikli zadu plaut, nes siek tiek tarpine leidzia, negraziai jis ten atrodo
Juk kazkokius numeriukus turi paziuret, patikrint. Papasakokite ar visur is pirmo karto galima praeit? Ar labai kabinejasi?
man greitai gavosi, nes ant tevo draugelio papuoliau be to man prie nieko nesikabino mashinos neploviau neblizginau, o tuo labiau variklio..rankinis neveike padangos plikos, bet perejau o jei tik rankinis ir tarpine leidzia praleis manau..
Ell-Bee rašė:Kysiu davimo netoleruojame... prasau to neafisuoti Jolia pagalvok apie savo sauguma ir pagalvok ar tikrai nevertetu susitvarkyti...
Jolia rašė: paverze dirziuka, bet vistiek nelaiko
Bildux rašė:Jolia rašė: paverze dirziuka, bet vistiek nelaiko
Tai gal kaladeliu jau nebera gale, ar keitei kada nors? Ar siaip galiniai ratai stabdo, niekada niekur nebuvo progos paziuret tai?
Po kapotu BUTINAI turi paziuret, nes ten kebulo numeris yra
variklio skyrius nebutinai turi buti svarus. Beganti tepala galima pries varant ir su skudureliu bei kokiu valikliu nuvalyt. nebent nera galimybiu arba labai bijai rankas issitept. Del apvarvejusio variklio TA tikrai praleis
Klydai brol kai rasei sia zinute. As irgi neploviau, o variklis leidzia alyva, reikia keisti ten visas tarpines. Tai man ta ir irase. Dabar kai yra toks irasas, turesiu zymiai daugiau vargti, kad jie demesio i tai isskirtinio nekreiptu.Andy rašė:Niekad priesh tehnikine ne ploviau variklio, ir is vis, variklio plovimas tai grina nesamone!!! Poto tik visos bedos prasideda!!!
Monas_ rašė:Ryt varau vel dairytis kas ir kaip, reikia susitvarkyt, baisiai nemalonu kai tavo keimas kaip po BELARUS'o stovejimo atrodo
O as nusispjoviau i sena iproti ir jau 3 metai statau masina tik ant rankinio. Visgi, kai pripranti, patikimiau.Jolia rašė:Tai varysiu i Juta. Aciu jums. O rankini tex tvarkyt Nors jo beveik nenaudoju Gal uzvest nauja tema kas gali buti mano renkiniui? paverze dirziuka, bet vistiek nelaiko
Olis rašė:O as nusispjoviau i sena iproti ir jau 3 metai statau masina tik ant rankinio. Visgi, kai pripranti, patikimiau.Jolia rašė:Tai varysiu i Juta. Aciu jums. O rankini tex tvarkyt Nors jo beveik nenaudoju Gal uzvest nauja tema kas gali buti mano renkiniui? paverze dirziuka, bet vistiek nelaiko
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių