Trumpalaikis traukos dingimas

Renault Megane modelių techniniai klausimai ir atsakymai

Moderatorius: 2SHAE

Trumpalaikis traukos dingimas

Standartinė Egisegis » Pen, 2017-Kov-24 06:45

Sveiki , turiu renault megane 2002 m 1.9 dyzeliukas
Tai mašiniukui retkarčiais dingsta dviem ar trim sekundėm trauka ir vėl atsiranda ir važiuoja lyg niekur nieko iki kol nuleki iki automagistralės ir tada nuo 115 ar 120 užsidega chek injection ir tada mašiniukas tampa riedančiu be traukos daigtu , sustoji užgesini ir užvedus vėl važiuoji normaliai iki šios ribos , dar purtosi variklis kartais ant laisvu , diagnostika nk nemato išskyrus kad kompas auto nemato kuro magistralės srauto , išvaliau problema nedingo , gal turit patirties ar minčiu kur ir ka daryt ? Ačiū
Egisegis
Naujokas
 
Pranešimai: 6
Užsiregistravo: Pen, 2017-Kov-24 05:59

Re: Trumpalaikis traukos dingimas

Standartinė Monas_ » Pen, 2017-Kov-24 15:56

Įtračiau kokį EGR'ą gal, bet ten su tais klaidų pranešimais sudėtinga būna kartais. Kažkur buvau radęs internete kaip vienas rusas bandė ieškot gedimo keisdamas viską iš eilės. Reziume maždaug buvo tokia, kad dėl tokio injection fault ar kažko panašaus kaltos gali but ar tai 12 detalių :D Tai aš kol kas nesuku galvos ir važinėju - laukiu kol tai taps pastoviu gedimu, o tada jau bus galima imtis kažkokių veiksmų. Kitas variantas kas buvo atėjęs į galvą - važiuot pas dealerį ant diagnostikos. Nėra baisiai pigu, bet gal daugiau kažką nustatytų nei paprastas koks universalus diagnostikos įrankis. Jei rasi gedimą būtinai parašyk, nes manau daug kam tokie klausimai gali būt aktualūs :paranoid:
Kaišiadorys - Vilnius
Megane II PH2 universalas | 1.9dci 96kW
R19 PH I 1.7i LPG Cabrio - laisvalaikiui + R19 PH II 16V - renka dulkes dabar
Renault Megane Scenic 1.9dci 96kW - žmonai ir kelionėms
| +3 7 0 6 8 4 7 9 7 2 4 | http://www.monas.lt/
Vartotojo avataras
Monas_
Site Admin
 
Pranešimai: 3678
Užsiregistravo: Ant, 2004-Sau-06 16:39
Miestas: Kaisiadorys - Kaunas

Re: Trumpalaikis traukos dingimas

Standartinė Egisegis » Pen, 2017-Kov-24 16:47

Dėkui , matai egr išvaliau pilnai , vakumyna pakeičiau visa nes kaip ir laikas buvo , nupirkau mašinėle tai teko daug ka keisti , filtrai pilnai pakeisti visi , buvo kuro filtras užsinešęs itin smarkiai ,maniau tame problema, bet su kuro sistema viskas gerai , aš galvoju gal būt ar tik nebus užsikišusi turbinos geometrija , šeip atitinka momentinius traukos dingimus , na jai rasiu problema būtinai parašysiu , jai ka itarsi irgi parašyk , dėkui dar kart :)
Egisegis
Naujokas
 
Pranešimai: 6
Užsiregistravo: Pen, 2017-Kov-24 05:59

Re: Trumpalaikis traukos dingimas

Standartinė Egisegis » Pen, 2017-Kov-24 16:52

P.s aš sava megansita :) tai varysiu visiškai pilnai diagnostikai , kainuoja tas , bet ir mašina iškrato ir visa elektronika ištikrina , tada jau galima pagalvot ka su ta mašinėle daryt , keist iš eilės gali būti brangiau nei padaryt diagnostika pilna ir pakeist reikema detale ar sakykim davikli , na manau aš taip :) o didkusijo yra labai gerai mes pavargsim a kažkas kas susidurs su panaše problema galės nusistatyti gedima ir tiesiog susitvarkyt :)
Egisegis
Naujokas
 
Pranešimai: 6
Užsiregistravo: Pen, 2017-Kov-24 05:59


Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių

cron