Kestukas rašė:nu as biski nesupratau, tipo junget mago geltona+raudona prie raudono?
Atsiprasau uz kvailus klausimus jei ka.
SimuxssLT rašė:Kestukas rašė:nu as biski nesupratau, tipo junget mago geltona+raudona prie raudono?
nesuk tu sau galvos,atsivesk nuo akumo 2atskirus laidus + ir - visos bedos issprestos bus,ir nereiks nieko burt ir galvos sukineti,tai butu geriausias variantas,beje tai daro dauguma kurie uzsiima audio aparaturom ( pats taip pasidare irgi esu )
tad sekmes
Kestukas rašė:SimuxssLT rašė:Kestukas rašė:nu as biski nesupratau, tipo junget mago geltona+raudona prie raudono?
nesuk tu sau galvos,atsivesk nuo akumo 2atskirus laidus + ir - visos bedos issprestos bus,ir nereiks nieko burt ir galvos sukineti,tai butu geriausias variantas,beje tai daro dauguma kurie uzsiima audio aparaturom ( pats taip pasidare irgi esu )
tad sekmes
Nuo akumo + ir - :O kazkaip man atrodo - turi but i korpusa metalini o + is akumo tik. Koks saugiklis tada reikalingas prie +?
SimuxssLT rašė:dekit kasetine mage ir niekam net akiu nebadys
wdevil rašė:SimuxssLT rašė:dekit kasetine mage ir niekam net akiu nebadys
o kompaktus su koja igrust bandysi? kasetnyka nebent deti tik alpine, kad bent jau kokybes butu...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių