andriuza rašė:Jei nudilo tai restauruot galimaMes taip viena karta darem MB 124 coupe stiklo pakeljui,nes naujas 540lt kanavo
Paulekas rašė:andriuza rašė:Jei nudilo tai restauruot galimaMes taip viena karta darem MB 124 coupe stiklo pakeljui,nes naujas 540lt kanavo
kiek pinigu grubiai?tvarkyt reikia abu
Paulekas rašė:standartiniam tai p.x. nusipirksi ir pasikeisi ale kur man rast saviskiui abieju duru stiklu pakelejus?
gal kas zino ardoma cabrio?
tadikas rašė:Kai uzsidarineja langas tai nieko tik pacioj pabaigoj man nesustoja virsui o toliau kele siaip gi turi sustot kai uzsidaro langas, toks garsas kad prasikasa bandysiu gal ardyt pazesiu.
wateris rašė:Paulekas rašė:standartiniam tai p.x. nusipirksi ir pasikeisi ale kur man rast saviskiui abieju duru stiklu pakelejus?
gal kas zino ardoma cabrio?
Susirask paprasto keleja (as nuo 2 duru emiau) isilupk laukan suluzusi kelimo mechanizma. Isardyk ta vieta kur pavara padaryta (nugrezt kniedes kad dangtelis nusiimtu) ten rasi dantrati. jeigu jis apestas tuomet reikia keisti ir "trosa" dantrati. jeigu dantratis neusestas tik trosas apkramtytas, gali persukti i kita puse stiklo tvirtinimo kronsteina esanti ant "troso" (tada nugremza vieta nesilies su dantraciu....) juos imti gali is kito kelimo mechanizmo kuri turi (paprasto). gal kiek sudetingai atrodo bet isardzius nieko mandro
tik paskui ten kur nugrezi kniedes ir dangteli nuiimi reikia labai stipriai susukt!!! labai! nes vel prasisukt gali.. dar prasisuka tas dantratis nes stiklas blogai sureguliuotas buna.. ;/
Raimondelis:) rašė:Na ten reikia pavargti kad istraukti ta visa lanka, as atsimenu sukiojau sukiojau ji ten kol paskui suradau tinkama kampa jam istraukti,tik kai istraukineji reikia isidemeti kokiu kampu istraukei kad zinotum kaip atgal ikisti
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 14 svečių