Reik daryt ka?k?, nes jau greit baisu bus vairuot

Galiu ? servis? ve?t ir priekai?taut?

jaura rašė:Prie? por? dien? keit? riebok?lius, nes sunk?si, tai kartu ir parazitin? guol? pakeit?, bo jau reik?jo. Galit man, moteri?kei paai?kinti, ar jie kalti, kad i? vairo kolon?l?s prad?jo skystis sunktis ir vairas nes?mones ka?kokias i?dirbin?t? Nes norint tiesiai va?iuot reikia vair? bi?k? pakreipus laikyt
jaura rašė:Prie? por? dien? keit? riebok?lius, nes sunk?si, tai kartu ir parazitin? guol? pakeit?, bo jau reik?jo. Galit man, moteri?kei paai?kinti, ar jie kalti, kad i? vairo kolon?l?s prad?jo skystis sunktis ir vairas nes?mones ka?kokias i?dirbin?t? Nes norint tiesiai va?iuot reikia vair? bi?k? pakreipus laikyt
NAUJAGIMIS rašė: Jo.Infarmacijos pateikta tikrai daug ir konkre?ios. kad galima b?t? k? nors patarti.![]()
![]()
Gal but tik vair? pat? reikia nu?mus perstatyti ant ?lic?
NAUJAGIMIS rašė:jaura rašė:Prie? por? dien? keit? riebok?lius, nes sunk?si, tai kartu ir parazitin? guol? pakeit?, bo jau reik?jo. Galit man, moteri?kei paai?kinti, ar jie kalti, kad i? vairo kolon?l?s prad?jo skystis sunktis ir vairas nes?mones ka?kokias i?dirbin?t? Nes norint tiesiai va?iuot reikia vair? bi?k? pakreipus laikyt
Jo.Infarmacijos pateikta tikrai daug ir konkre?ios. kad galima b?t? k? nors patarti.![]()
![]()
Gal but tik vair? pat? reikia nu?mus perstatyti ant ?lic?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių