Kur Kaune rasti patikima sankabos trosa?

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Kur Kaune rasti patikima sankabos trosa?

Standartinė vjck » Ant, 2004-Rgs-21 11:14

Vazinejau su savo masiniuku ir laimingas buvau, kol viena diena sank. tros. nenutruko :cry: Nulekiau i turgu paemiau uz 15Lt ir pasikeiciau, bet tikriausiai nei puse metu nepraejo ir vel girdziu ta bjauru garsa, kuris tarsi pranesimo gaviklis, kad tuoj vel truks :cry:
Vartotojo avataras
vjck
Draugas

Standartinė random » Ant, 2004-Rgs-21 11:16

Pasitikrink ir pakeis pagalves pries keisdamas nauja trosa, tikrai pades :D
R19 klubo narys - random
Tel. 861429853
Vartotojo avataras
random
Narys

Standartinė Aroonas » Ant, 2004-Rgs-21 16:53

Trosai yra 2 rusiu. As pirkdavau marijampolej po 20 lt, bet ir laikydavo 3 menesius. tada nuspirkau mecharyje atrodo uz 40 lt. Tu pigesniu skiriasi sarvo galas nuo orginalo ir del to trosas nusipjauna i skarda. Sarvo galas turi isistatyti i ta skyle kebule o pats trosas dar auskciau sarvo yra ivilktas lyg ir i toki plastmasini balta vamzdeli.
Smagus buvo r19 dyzeliukas, dabar volvo 850 2.5 20v
Vartotojo avataras
Aroonas
Draugas

Standartinė audriux » Ant, 2004-Rgs-21 21:06

nuvaziuok i Robeta (priesais mola beveik, jei tiksliau priesais kartingo aikstele prie molo) ten pardavineja ivairias dalis ir pasiklausk, sakyk kad is klubo ir derekis, ziurek kokia kaina siulo, as berods nusipirkau uz 38 lt originala, nors ten norejo apie 50 ar pan.
Dabar VW Passat 1.9 TDI
Buvo - R19 phII 16V '92 ...
Kaunas
Vartotojo avataras
audriux
Draugas

Standartinė vjck » Pen, 2004-Rgs-24 14:54

audriux rašė:nuvaziuok i Robeta (priesais mola beveik, jei tiksliau priesais kartingo aikstele prie molo) ten pardavineja ivairias dalis ir pasiklausk, sakyk kad is klubo ir derekis, ziurek kokia kaina siulo, as berods nusipirkau uz 38 lt originala, nors ten norejo apie 50 ar pan.

Na paklausiau taves ir nuvaziavau i ta krautuve priesais mola! Ir buvau nusiteikias deretis iki tos sumos, kuria tu pasakei, bet kai paklausiau kiek kainuoja susimeciau ir net nesiderejau :? Nes troso kaina 30Lt, beje pedalo dantraciu kaina irgi 30Lt jei kam idomu. Vienas dalykas kas man nepatiko tai gamintojas ITALIJA, o italu gamyba man asmeniskai nieko nesiskyria nuo made in china, bet patiko kad itvirtinimas panasus i originalo tai paemiau, bus matyti ar laikys. Pradzioj dar uzmeciau klausyma kode nelaiko, tai jis man apie diskasuki pradejo kazka aiskinti, bet cia esu tikras visiska nesamone! Juk pats trosas yra isoriai, jei kas yra keites tai zino kaip eina sankabos trosas, na pasakykit kas nors kad as klystu, arba cia eilinis irodymas, kad krautuvei sedi nieko neismanantys apie R19 struktura ir dalys zmones!!!
Vartotojo avataras
vjck
Draugas

Standartinė audriux » Pen, 2004-Rgs-24 16:44

dziaugiuos uz tave, kad viskas pasiseke, bet jie ten mane irgi kartais uzknisa. Papasakosiu bajeri, ieskojau sankabos komplekto, nu cia jie zinojo kad per pazystamus ir pan, taisako kaina kaip tau 500 lt. Firma gera panasi kaip valeo ir kainos ju tam paciam lygmeny, taciau kai vikis pasiule man uz 262 lt valeo, tai pyypt saziningai pagalvojau, kad jie jau ziauriai gerai mausto, todel kartais reikia buti atsargiu :)
Dabar VW Passat 1.9 TDI
Buvo - R19 phII 16V '92 ...
Kaunas
Vartotojo avataras
audriux
Draugas

Standartinė Gintas » Ant, 2004-Spa-05 20:48

Jei jau trosai tr?ksta,tai ?inok sankaba eina pabaigon.Gal ir pedalas sunkokas?
sallex
Vartotojo avataras
Gintas
Naujokas

Standartinė Paulekas » Tre, 2004-Spa-06 01:12

Na pas mane sankabos p?dalas visad kietas buvo ir jau du metai toks ir sankabos trosas vis dar laiko nors pagal mano va?iavimo stili? ir to troso galimybes jis jau seniai nutr?kt tur?jo 8)
Vartotojo avataras
Paulekas
Narys

Standartinė Donato » Tre, 2004-Spa-06 09:14

Pas mane irgi sankaba nuo pat pirkimo kieta kieta, bet ipratau ir gerai, tik pavazinejus su kita masina, paskui atsisedus pas save tai kieta sankaba jaucias, o trosas dar kolkas netruko :)
Turejau Renault 19 Balta gulbe;
Dabar Lancia Dedra 1,6 i.e.
Vartotojo avataras
Donato
Draugas

Standartinė vjck » Tre, 2004-Spa-06 19:01

Donato rašė:Pas mane irgi sankaba nuo pat pirkimo kieta kieta, bet ipratau ir gerai, tik pavazinejus su kita masina, paskui atsisedus pas save tai kieta sankaba jaucias, o trosas dar kolkas netruko :)

Tame ir esme, kad pas mane su turginiu t.y. su tuo faflo sankaba kieta buvo. O daba nepagailejes pinigu nusipirkau is krautuves originalu ir pajutau malonu vaziavima :) Sankaba gal trigubai minkstesne pasidare. Visi elementai pradedant itvirtinimais ir pabaigiant troso sarvu net nepanasus i tureta turgini faflo. Ir daba esu isitikines, jog lakys ilgai :P
Vartotojo avataras
vjck
Draugas

Standartinė R19 » Tre, 2004-Spa-06 20:39

o kiek mokejai uz ta originalu trosa :?:
R19 PH II 1.8 mono-Parduota i silainius
BMW 318 is,juodas
Vartotojo avataras
R19
Draugas

Standartinė vjck » Pen, 2004-Spa-08 20:06

R19 rašė:o kiek mokejai uz ta originalu trosa :?: