audriux rašė:nuvaziuok i Robeta (priesais mola beveik, jei tiksliau priesais kartingo aikstele prie molo) ten pardavineja ivairias dalis ir pasiklausk, sakyk kad is klubo ir derekis, ziurek kokia kaina siulo, as berods nusipirkau uz 38 lt originala, nors ten norejo apie 50 ar pan.
Na paklausiau taves ir nuvaziavau i ta krautuve priesais mola! Ir buvau nusiteikias deretis iki tos sumos, kuria tu pasakei, bet kai paklausiau kiek kainuoja susimeciau ir net nesiderejau

Nes troso kaina 30Lt, beje pedalo dantraciu kaina irgi 30Lt jei kam idomu. Vienas dalykas kas man nepatiko tai gamintojas ITALIJA, o italu gamyba man asmeniskai nieko nesiskyria nuo made in china, bet patiko kad itvirtinimas panasus i originalo tai paemiau, bus matyti ar laikys. Pradzioj dar uzmeciau klausyma kode nelaiko, tai jis man apie diskasuki pradejo kazka aiskinti, bet cia esu tikras visiska nesamone! Juk pats trosas yra isoriai, jei kas yra keites tai zino kaip eina sankabos trosas, na pasakykit kas nors kad as klystu, arba cia eilinis irodymas, kad krautuvei sedi nieko neismanantys apie R19 struktura ir dalys zmones!!!