ndrew rašė:na maniske rijo gal koki 16l! Tiesa, juodu dumu nesimate,bet CO ismetimas 9999 (prietaisas daugiau nerodo). Po ilgo tasimosi pas meistrus vakar pagaliau sutvarke vienas auksarankis zmogelis. Buvo liamda zondas parejes (dar kemi "meistrai" keisdami buvo atvirksciai pajunge
)
Vikis rašė:16V ima 100km 7l benzino... idomu kazkaip, maniskis 1.7i ima daugiau ir tai vaziuojant 90km/h. Vienu zodziu pokst... dziaukis tada tokia masina, idomu ka apie tai galvoja kiti 16V turetojai.
Reno rašė:Mano bezdalu aritmetika tokia: uz 20 Lt isipilu 16,9 duju, nuvaziuoju 150 km...Vat ir visa aritmetika...
Mikapo rašė:pala palatai kokio dydzio bakas pas 19
nes man nuo rezervo uzsidegimo pilant pilna baka tik viena karta gavosi 49 o siaip 52 ~ 53l.
Ir dar klausymaskiek su rezervu galima nuvaziuoti
man apie 70 gavosi o daugiau bijojau rizikuoti nors rodykle dar negulejo iki galo
GTM rašė:Mikapo rašė:pala palatai kokio dydzio bakas pas 19
nes man nuo rezervo uzsidegimo pilant pilna baka tik viena karta gavosi 49 o siaip 52 ~ 53l.
Ir dar klausymaskiek su rezervu galima nuvaziuoti
man apie 70 gavosi o daugiau bijojau rizikuoti nors rodykle dar negulejo iki galo
bakas 55l, rezervas ~7-8l. Jau buvo sneketa sia tema seniau...
Vikis rašė:Liuska, pas mane ne 16v 1dalykas, ir as nelakstau 2 dalykas, na kartais buna tik, ne pastoviai, va jei kada susitiksim miete ir prasinesi pro mane ar uzlysi ar siaip sunervinsi, va tada tai jau bus kazkas tokio...
Vikis rašė:Siaip dirbt reikia, nuotaikos nera, dar pirmadienis, dar karsta...Ir isvis, kai salta buvo blogai, dabar kai karsta vel blogai...pokst.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių