Vytautas rašė:Pala pala, kaip tai saltu oru skistesnis karstu oru tirstesnis? Del skirtingu gamintoju- as apie Fina arba dar ten koki nesneku. Ir dar as nesakiau, kad matosi skirtumas, tarp Castrol ir Mobil, isardzius varikli. Matosi, kad biski apsisvietes sitoj sriti(gal as ne viska zinau), bet pusiau sintetikos privalumai pries sintetika- kaina(cia mano nuomone), idomu butu suzinoti kuo sintetika blogesne uz pusiau.
Fotografas rašė:Pyliau TOTAL pusiau sintetini i? ba?kos po 14 lt. Viskas ?iki. Pravariau 9 tukstan?ius o tepalas gra?us geltonas.
P?V?Z? rašė:Fotografas rašė:Pyliau TOTAL pusiau sintetini i? ba?kos po 14 lt. Viskas ?iki. Pravariau 9 tukstan?ius o tepalas gra?us geltonas.
Jei po 9 t. tepalas 'grazus geltonas', tai rodo tiktai jo prastuma. Visos priemaisos nusedusios, o ne pakibusios. Pilk pigiausia mineralke kur zigonams pardavineja, visad taip bus
audriux rašė:Pries dvi savaites pasikeiciau tepala i ELF competition, oro ir tepalo filtrus lattrete (ar kazkaip panasiai) + zvakes ir viskas ciki, pakolkasNu tikrai nesiskundziu. beje tepalai ne karve kainuoja ir jei sakysim manau geriau truputi brangesnius nusipirkt bet vazinetis toliau sekmingai
bet cia mano asmenine nuomone
vjck rašė:Teisingaias pats asmeniskai jokiu kitokiu ir nepilu isskyrus ELF pusiau sintetinius, tuos kuriuos minejei. Filtro man ir is turgaus pakanka
Beje mano masinoj po kapotu tik ELF reklamos ir matos kaip daugumoj reno
Pravaziavus 10000 km dapilu vos puse litro. Mano R19 nedegina visiskai tepalu
Vikis rašė:vjck rašė:Teisingaias pats asmeniskai jokiu kitokiu ir nepilu isskyrus ELF pusiau sintetinius, tuos kuriuos minejei. Filtro man ir is turgaus pakanka
Beje mano masinoj po kapotu tik ELF reklamos ir matos kaip daugumoj reno
Pravaziavus 10000 km dapilu vos puse litro. Mano R19 nedegina visiskai tepalu
Nedegina visiskai bet dapilu kas 10000km, logiska labai... siaip keicia visi kas 10000, o tu tik dapili
Vikis rašė:Siaip pas mane visiskai nevalgo tepalu, bent jau as to nepastebejau nei ant matuokles nei ant daviklio, kuris isvis pievas rodo, ziurint kaip masina pastatai tiek ir rodo :) .
Siaip as tai ELF nebepilsiu, labai idomiu dalyku prisiklausiau apie ELF-TOTAL-FINA koncerna...
Pabandysiu Liqui-Moly su molibdenu 10W40, kas bande, sako ziauriai geras dalykelis, bent jau jei kala kompensatoriai, pas ka jie yra, pakeitus i si tepala nebekala. Apie pasekmes pakeitimo gerasias ar blogasias pranesiu tikriausiai.
Vikis rašė:Nupirko TOTAL koncernas ELF su FINA kad linksmiau butu...O FINA kaip patys tiekejai sako sh... paskutinis, kazkur jau buvo diskusija sia tema.
R19 rašė:Zinau kad tai nusibodus tema bet vistiek klausiu.Vazinejau 10000 km. su Areca pus. sint. tepalais ir jau atejo laikas juos pasikeist. Zinau kad tai tikrai nera geri tepalai bet as ju gavau uz juokinga kaina(28lt. 4litrai).
Daugiau tikrai ju nepilsiu nes prisiklausiau kolegu ir draugu pasakojimu apie sita firmele.Gal kas gali paaiskint man nenutuokianciam apie tepalus ka reiskia tie skaiciukai pvz. 10w40, 0w40 ir pan.Ka geriau rinktis
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 16 svečių