neuzsiveda rytais - po lietaus

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Standartinė Gintare » Pir, 2009-Bir-29 18:32

daug priraset - aciu:) tuo tarpu man virino duslintuva,visos bedos kartu:) paziurejo ir dangteli,sako kad neplyses. kibirkstis yra (cia kaip supratau apie zvakes). sako gal babina reik ziuret. na bet nebeziurejo, nes ta diena masina vedesi, tai sudetinga nusprest kai lyg ir viskas tvarkoj.
na bet siryt po vakarykscio lietaus vel blogai!:/ dabar nuveziau vel i servisa. palikau,tikiuos nakti palis ir ryt nuspres kas ten per dalykai daros...
R19, 1.8, 1993 m.
Vartotojo avataras
Gintare
Stebetojas

Standartinė rwt » Tre, 2009-Lie-01 14:00

babina arba paskirstymo dangtelis jei butu pramusti, vaziuojant tampytusi visa masina, man taip buvo su monavu, pastebejau tik tamsoj atidares kapota kai is babinos kibirkstis lakste :) Dar buvo panasiai kaip tau su uzsikurimu (kuriasi nesikuria), bet dar tada nieko nezinojau apie masinas, taip prasikankinau pora menesiu, nes niekas nerado problemos, pas meistrus nuvezdavau ir viskas veikdavo (tam kartui) :D Tai galiausiai siam forume radau posta apie monavo purkstuka :) Pasikeiciau is sroto i kita, ir baigesi mano bedos. Pasirodo maniskiam buvo atejas galas, uzsikises ar uzkepes nzn, pakeitus viskas susitvarke.
R19 PH2 16v 1993
http://goo.gl/myYScw
Vartotojo avataras
rwt
Narys

Standartinė Gintare » Tre, 2009-Lie-01 17:36

vakar pakeite babina, bet dar neaisku ar pasitaise jau ar ne. nelijo dar:]
na jeigu ka, tai turesiu omeny kad "monavo purkstuka" paziuret, aciu uz mintis;)
R19, 1.8, 1993 m.
Vartotojo avataras
Gintare
Stebetojas

Ankstesnis

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 16 svečių