Neuzsidaro vairuotojo dureles

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Neuzsidaro vairuotojo dureles

Standartinė Cvekas » Tre, 2004-Lap-24 20:29

Suejo mechanizmas neuzsifiksuoja. Neuzsale viskas sutepta tik neuzsifiksuoja. Gal zinot kas kiek tai kainuotu patvarkyti, keisti nauja, ir dar jei zinot kur galima tai butu padaryti tai padekit nes nerakinta masiniuka palikinet kazkaip nefaina biski:)
Vartotojo avataras
Cvekas
Naujokas

Re: Neuzsidaro vairuotojo dureles

Standartinė Senukas » Ket, 2004-Lap-25 08:14

Cvekas rašė:Suejo mechanizmas neuzsifiksuoja. Neuzsale viskas sutepta tik neuzsifiksuoja. Gal zinot kas kiek tai kainuotu patvarkyti, keisti nauja, ir dar jei zinot kur galima tai butu padaryti tai padekit nes nerakinta masiniuka palikinet kazkaip nefaina biski:)

Ash jau kuris laikas su atrakintu bagazniku vazineju... :)

Jei nieks nesuluze, tai koks 30 kainuotu kokiam garaziuky.
All the best,
Senukas
Vartotojo avataras
Senukas
Draugas

Standartinė Gint(...)as » Ket, 2004-Lap-25 09:19

Pas mane irgi pana?ios b?dos su keleivio durim. Trinkteli u?darydamas, o jos at?oka :evil: Turi u?darydamas tuo momentu, kai jos palie?ia ma?in? dar truktelti ? save, tada u?darai i? kokio n-o karto... Buvau pas meistrusl, sak?, sudil? ten ka?ka ir patar? ie?koti spynel?s kitos :cry:
Vartotojo avataras
Gint(...)as
Stebetojas

Re: Neuzsidaro vairuotojo dureles

Standartinė ReNooKAS » Ket, 2004-Lap-25 12:05

Cvekas rašė:Suejo mechanizmas neuzsifiksuoja. Neuzsale viskas sutepta tik neuzsifiksuoja. Gal zinot kas kiek tai kainuotu patvarkyti, keisti nauja, ir dar jei zinot kur galima tai butu padaryti tai padekit nes nerakinta masiniuka palikinet kazkaip nefaina biski:)

Tai is sroto paimk ta mechanizma o pakeistitai ten ner problemos man atrodo. na teko man tas dureles jau n kartu ardyti, centrinius deti ir pan, tai man atrodo pakeisti nesunku turetu buti. tik prisukti ir traukutes sukabinti. gal apmusalus reiketu nuimti ,kas turint tinkamus atsuktuvus yr penkiu miuciu darbas.
'92 phI 1.7 mono (papiktintas ir su bomba bagazineje) --> Parduotas
'95 Mitsubishi Galant 1.8 16v
Vartotojo avataras
ReNooKAS
Narys

Standartinė Vikis » Ket, 2004-Lap-25 12:26

Nieko ten keist nereikia, isardyt ir sutept, nuo salcio kazkas ten darosi. pas mane taip irgi pernai buvo. Viena kart skubejau i darba, tai 1 ranka duris laikiau kad neatsidarytu, nesugalvojau prie ko pririst :) Masina paskui kai pasyla ir uzsidaro normaliai, arba darant reikia duru fiksavima uzspaust, kartais padeda.
Kol kas uzsidarineja pas mane...kol kas :)
R19 PhI, 5D, 1.7i multi ۩
R19 PhI, 5D, 1.7i multi ex
Safrane PhI, 2.2Si
Espace III, 2.0 16V
Vartotojo avataras
Vikis
Draugas

Standartinė ReNooKAS » Ket, 2004-Lap-25 13:01

o kodel tu isitikines kad ten uzsale jei zmogus sako kad neuzsale pas ji?
'92 phI 1.7 mono (papiktintas ir su bomba bagazineje) --> Parduotas
'95 Mitsubishi Galant 1.8 16v
Vartotojo avataras
ReNooKAS
Narys

Standartinė Vikis » Pen, 2004-Lap-26 14:11

O ka as zinau kodel as isitikines :) Pas mane taip darosi, tai ir sprendziu pagal save, ziurint kuo jis sutepe, kokiu tepalu, gal jis ir uzsala...
R19 PhI, 5D, 1.7i multi ۩
R19 PhI, 5D, 1.7i multi ex
Safrane PhI, 2.2Si
Espace III, 2.0 16V
Vartotojo avataras
Vikis
Draugas

Standartinė Agnius » Pen, 2004-Lap-26 21:49

WD 40 ir tik WD 40
89' 1.7MPI TXE
Gaisrin? pilku kapotu
Vartotojo avataras
Agnius
Draugas

Standartinė pankis » Pir, 2006-Gru-18 21:33

Turiu as tokia pacia problema. anksciau tik kai pasala nebeuzsidaro biski susila ir kaip problemos nebutu iki rudenio rudeni prasidejo visos bedos nors lauke ir silta dureles nezsidaro tik is n kartu patrankius uzsidaro.wd 40 gali purkst kiek norit 10 min pades poto dar blogiau bunu nuvaziaves pas pazistama kuris garaziuke dirba jis man pasake kad kuo daugiau burksi wd 40 tuo blogiau nes pritraukia dulkiu... Jis man pasiule isrinkt spinele ir praplaut as taip ir padariau isrinkau ir praploviau tai daba gal jau menesis laiko vazineju ir vargo nemaciau.... Bet pas mane dureles neuzsidarinedavo kai jas atidaridavai is vidaus jei atsidarai langa ir is lauko atidarai tai viskas normaliai uzsidaridavo.... :)
Vartotojo avataras
pankis
Stebetojas

Standartinė Monas_ » Ant, 2006-Gru-19 09:25

Tepalo reikia daug daug praplovs viska ir turetu but tvarka. Nesu girdejas kad kazkas kazkam sudiltu toj vietoj. Tai manau kad nieko keisti nereikia, reikia tik isplauti ir sutepti.
O kaip man bajeris nutiko. Irgi masina pastovejo pora menesiu nejudinta. Pradariau galines duris (centrinis tai neveikia kaip priklauso) paskui uzdaraiu. Isvaziuoju is aiksteles ziuriu lempukas lubose tik myrkt ir uzsidege. Zvilgt i duris o jos praviros :D Sustojau, trenkiau viena syki - neuzsidaro, trenkiau da syki - neuzsidaro. Istraukiau uzrakto ta ausi iki galo, paskui nuspaudziau iki galo ir uztrenkiau. Nebeatsidare. NU ir tvarka galvoju. Po poros dienu bica veziau gale, sako ei isleisk lauk mane. Taip ir nebeatidarem dureliu :D Nebeina ausies istraukt tos. Teks ardyt uzdarytas duris :D
Kaišiadorys
Renault Megane Scenic 1.9dci 96kW
R19 PH I 1.7i LPG Cabrio - laisvalaikiui + R19 PH II 16V - renka dulkes dabar
Renault Espace 2.0dci 127kW - žmonai ir kelionėms
| +3 7 0 6 8 4 7 9 7 2 4 | https://www.monas.lt
Vartotojo avataras
Monas_
Site Admin

Standartinė V a i d a S » Ant, 2006-Gru-19 19:10

matau cia ne vienas toks esu. ir matau kad renukai dar turi viena liga kurios as nezinojau (galvojau kad pas mane viena :) )
o dabar klausimelis, man prasuko bagazines spynele (aisku pavoge ten ka rado) bet anyway, kol nepasalo tai jokiu prob, su centriniu uzsidaro ir viskas tvarkoj bet va oras pasalo ir db atidarius bagazine ji nebeuzsifiksuoja :\ spynele atsokus, bet vaizdas toks kad butu suspausta.
tai galvoju vistiek prasukta, reik keist. ar imanoma pataisyt?
Paveikslėlis
Honda civic 89m. 1.4 16v
R19 phII 93m. 1.8, 16v negyvas, nuejo dalim.
VW Passat B6 07m. 2.0TDI
Vartotojo avataras
V a i d a S
Narys

Standartinė Kalnapilis » Ant, 2006-Gru-26 23:44

Gint(...)as rašė:Pas mane irgi pana?ios b?dos su keleivio durim. Trinkteli u?darydamas, o jos at?oka :evil: Turi u?darydamas tuo momentu, kai jos palie?ia ma?in? dar truktelti ? save, tada u?darai i? kokio n-o karto... Buvau pas meistrusl, sak?, sudil? ten ka?ka ir patar? ie?koti spynel?s kitos :cry:

Na tokia pati beda buvo su mano tevo rapidu, tai uzteko pareguliuoti to kabliuko y kury spynele turi ysikabinti auksti ir nuo to laiko viskas idialu :)
Vartotojo avataras
Kalnapilis
Stebetojas

Standartinė Kalnapilis » Ant, 2006-Gru-26 23:50

V a i d a S rašė:matau cia ne vienas toks esu. ir matau kad renukai dar turi viena liga kurios as nezinojau (galvojau kad pas mane viena :) )
o dabar klausimelis, man prasuko bagazines spynele (aisku pavoge ten ka rado) bet anyway, kol nepasalo tai jokiu prob, su centriniu uzsidaro ir viskas tvarkoj bet va oras pasalo ir db atidarius bagazine ji nebeuzsifiksuoja :\ spynele atsokus, bet vaizdas toks kad butu suspausta.
tai galvoju vistiek prasukta, reik keist. ar imanoma pataisyt?

uzuojauta del vagystes :retard: o del bagazines, tai kiek supratau, tau ji visai nebeuzsidaro? jai taip, tai pabandyk ta lezuvely kur bagazines spynele turi fiksuotis istraukt truputi,man padejo :D
Vartotojo avataras
Kalnapilis
Stebetojas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių