Cvekas rašė:Suejo mechanizmas neuzsifiksuoja. Neuzsale viskas sutepta tik neuzsifiksuoja. Gal zinot kas kiek tai kainuotu patvarkyti, keisti nauja, ir dar jei zinot kur galima tai butu padaryti tai padekit nes nerakinta masiniuka palikinet kazkaip nefaina biski:)
Cvekas rašė:Suejo mechanizmas neuzsifiksuoja. Neuzsale viskas sutepta tik neuzsifiksuoja. Gal zinot kas kiek tai kainuotu patvarkyti, keisti nauja, ir dar jei zinot kur galima tai butu padaryti tai padekit nes nerakinta masiniuka palikinet kazkaip nefaina biski:)
Gint(...)as rašė:Pas mane irgi pana?ios b?dos su keleivio durim. Trinkteli u?darydamas, o jos at?okaTuri u?darydamas tuo momentu, kai jos palie?ia ma?in? dar truktelti ? save, tada u?darai i? kokio n-o karto... Buvau pas meistrusl, sak?, sudil? ten ka?ka ir patar? ie?koti spynel?s kitos
V a i d a S rašė:matau cia ne vienas toks esu. ir matau kad renukai dar turi viena liga kurios as nezinojau (galvojau kad pas mane viena)
o dabar klausimelis, man prasuko bagazines spynele (aisku pavoge ten ka rado) bet anyway, kol nepasalo tai jokiu prob, su centriniu uzsidaro ir viskas tvarkoj bet va oras pasalo ir db atidarius bagazine ji nebeuzsifiksuojaspynele atsokus, bet vaizdas toks kad butu suspausta.
tai galvoju vistiek prasukta, reik keist. ar imanoma pataisyt?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių