Zmones gerieji, gal patarsit kaip protingiau si reikala sutvarkyt, bo galvoju, kad ir imsiu ardyt, tai kaip man iki tos serdeles dasikasti? Niekaip, nebent issimti ir namie krapstinet... Gal kas zino kaip lengviau?
Bodo rašė:Tai va, ryta pastebejau, kad kazkokie idiotai prikiso man i duru spyneles smulkiu pagaliuku. Ot pokstas!!! Gaila nepamaciau kas tai padare! turiu dabar per bagazine atidarinet...
Zmones gerieji, gal patarsit kaip protingiau si reikala sutvarkyt, bo galvoju, kad ir imsiu ardyt, tai kaip man iki tos serdeles dasikasti? Niekaip, nebent issimti ir namie krapstinet... Gal kas zino kaip lengviau?
Vikis rašė:Na jeigu tu uzsivirines spyneliu skyles - tai nereikia cia visiems rodyt ir mazdaug aiskint jog reikia ir patiems uzsivirint...
Bodo rašė:Tai va, ryta pastebejau, kad kazkokie idiotai prikiso man i duru spyneles smulkiu pagaliuku. Ot pokstas :evil: !!! Gaila nepamaciau kas tai padare! turiu dabar per bagazine atidarinet...
Bildux rašė:Jei ne spyna, tai stiklas
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 7 svečių